Prenses34_annesi umena 5-5,5 ayıma kadar yürüyüş yaptım havalar soğudugu için hafta sonları da olsa çıkıyorum ihmal etmiyorum cikmasam bile evde durmuyorum sağa sola kosusturuyorum 🥰
minnoskiz- mrvak BbabyMom 1anne2bebek__ umena Prenses34_annesi Annişler bende 25+1 im ve evde yürürken bile karnımın içleri sızlıyor ağrıyor ve akıntım oluyor sizde olmuyor mu nasıl yürüyorsunuz
Arzums minnoskiz- oy aynı şekilde 38+3 üz akıntım var bebek baş aşağı geldiğinden beri yürümek istiyorum ama şimdi baskı kemiklerde ağrı ve tuvalet ihtiyacı beni o kadar itiyor ki
Prenses34_annesi minnoskiz- yok canım sızlama olmuyor ama yorgunluktan olabilir belki normal seviyede kendimi ve bebeğimi zorlamadan yavaş yavaş yürüyorum akıntı gayet normal canım hatta gebelikte iki katına çıkıyor endişelenme bende gece 00:00 itibariyle 28 haftalık olacağım 🥰
1anne2bebek__ minnoskiz- bebek büyüdükçe karın ağrısı oluyor rahim büyüdüğü için. Bir sıkıntı yoksa kontrollerinde hiç dert etme rahim büyüyor, bebek hareket ediyor, organlarımız bile yer değiştiriyor ağrı olması normal. Akıntı da hamilelikte oluyor zaten.
mrvak minnoskiz- minnoskiz- yok olmuyor canım 32. Haftaya kadar günde 12 saat yoğun bi şekilde çalıştım hep biraz alıştım sanırsam ondan kaynaklı 😌
minnoskiz- @1anne2bebek__ yatarken olmayıp ayakta veya yürürken olması korkutuyor canım onun dışında sorun yok çok şükür
1anne2bebek__ minnoskiz- sen yorulunca bebeğin de yoruluyor annesi. Ondan olabilir. Doktoruna sor istersen bir daha gidince bakalım ne diyecek.
beyzzsenturkk umena her gün olmasa da cogunlukla yürüyorum zaten 4. katta oturdugum icin in çık in çık spor oluyor 😂
2Meyve- umena 3 yasind abur oğlum olduğu için her gün dışarıya çıkıyoruz hava almaya o arada yürüyüş de yapmış oluyorum 1 saat 1,5 saat bazen 2 saat bile dışarda kalıyoruz 😅😅
BBuseY En az 5000 atıyorum günlük 2 gündür hava soğuk 2000 e düştü adımım🤗 ama evde çok kıpır kıpırım 😊 normal doğum istiyorum inş olur 26 haftadayız
BbabyMom minnoskiz- İlk gebelıgımde son 2haftaya kadar günlük o kadar yürürdüm ki karnım çok kasılırdı ıkı dk durur yıne devam ederdim doğumum sancı başlangıcıyla bırlıkte 3saat sürmüştü buna bağlıyorum ben…Ama bu gebelıgımde bıraz tembelım ya🥲😅😅