Gamzerstoglu Nerimandemir_01 esila ismi ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Takdir yüne sizin yanlış anlaşılmak da istemem 🙂 kuzenim de esila koydu kimlik adını hemen hastane çıkışı ama kulağına okunacağım zaman kuran da geçmediği ve anlamının da iyi olmadığı bilgisini aldı adını değiştirdiler
Nerimandemir_01 Gamzerstoglu öylemi ben Kuran’da geçiyor ve anlamı güzel diye biliyorum.insan suresi 25.ayette geçiyormuş akşam üzeri ikindi sonrası demekmiş.
Sa26 Umay - beliz - lalin ayliz kız olursa Erkek olursa deniz aras . Alihan Arman kerem Ali fikir olsun tekrardan bunlar şuan rövanşta
Nerimandemir_01 Zelis97 olabilir hem Ahsen hemde Hira ismini çok sevdim karar veremiyorum oyuzden ikisni koyayım dedim. Tabi daha 19 haftalıgiz doğuma kadar fikrim çok değişir bence😀 bu isimlerden öncede Nisa ismini koymak istiyordum mesela😀😀
Mucizeuzra Ikizlerim olacak allah izin verise🥰 Biri kiz biri oğlan Kizima Eflin Neva Oğluma Yiğit Alp ismini koyduk
Prens_annesi18 Oğlum 3 aylık ismi Tunahan Salih eşimin ailesi abdulmalik koymak istemişler ben koymadım ve zorlarına gitmiş neden koymadım fln ailesi diyor ki büyükler koymalı yani anne babaya düşmezmiş isim koymak büyükler koyarmış eski adetler 🤦
Gamzerstoglu Nerimandemir_01 evet öyle yazıyor Amcam müftü yardımcısı mevki yüksekliği için değil hacca gidip gelen bilgisi kuvvetli biri o izin vermemişti yine siz sorun araştırın ben iletmek istedim 🙂
sunmomy Sose2021 Asil ya da Barlas cok güzel isimler tavsiye ederim ben oğlum olsaydı Yaman Ali falan koymak istiyordum bide
Ebrukunkul Eren_umay2 kızıma öykü ismini koymaya karar verdik hatta eşimin secimiydi ama kayınvalidem pek beğenmedi degistirmemizden yana yani siz bilirsiniz ama gibisinden konuşuyor ama değişik yani ben değiştirmek istemiyorum açıkçası hani yüzüne karşı hayır da diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Eren_umay2 Ebrukunkul söyleyebiliyorsa ismi hiçbir sıkıntı yok bence koyun istediğiniz ismi biz de öykü Liya diye karar vermiştik ama kayınvalidemgil söyleyemedi hani kastlı birşey değil dili dönmedi insan olaraktan bizde Umay Liya dedik onu söyleyebiliyor. Söyleyebilselerdi koyacaktım bende istediğiniz ismi koyun ama sonra pişmanlık olmasın içinizde kalmasın koyunca mecbur kabul edecekler ☺️🥰
Mine16 Sa26 Tam 8 haftalığız isim konusun da kafam çok karışık. KIZ : Feyza - Defne - Ela ERKEK : Mete - Eren - Alper - Kerem