momofprincess1221 Aselmiram slm Rozalin güzel begendim . google bskiyorum bir almanca diyor bir türkce . bilginin varmi ?
Aselmiram momofprincess1221 maalesef bir bilgim yok canım benim fonetiği hoş geldiğinden yazdım ama gül demek sanırım ama kelime kökenini bilmiyorum ki zaten türkiyede çoğu isim Farsça
Yagmurkaragoz Sa26 oğlumun adı Mehmet Efe kızım olucak inşallah onun adını da Alya koymayı düşünüyorum
Humeyr Bir kızım var Beren Nisa, şimdi oğlum olacak Allah nasip ederde Metehan düşünüyoruz veya Kerem 🌸
Plnpars Sa26 ilk oğlum pars şimdi 2. Hamileyim Aslan Ata olacak soyadımiz da Türkoğlu Aslan Ata Turkoglu
Nurzeybek32 asyagibi Ediz ulu benzerlerinden üstün anlamına geliyormuş ama biryerde şehit olan ilk sahabeye de ediz denildiğini okumuştum
Yaren_16 Eren_umay2 bizde umay koyacaz eşim rüyasında görmüş koyalım mı dedi bende koyalım rüyadan gördüysen dedim
Eren_umay2 Yaren_16 Birde yanında Liyası var bakalım Umay Liya diye 🥰 sağlıcakla gelsinler dr gerisi mühim değil😌🥰
Pluviofill Sa26 Haftayım oğluşum olacak Allah’ın izniyle ismi “”Göktuğ Efe”” olacak 🥰 İlk kız demişlerdi o zaman da “”ılgın”” düşünmüştük😌