Eren_umay2 Ebrukunkul söyleyebiliyorsa ismi hiçbir sıkıntı yok bence koyun istediğiniz ismi biz de öykü Liya diye karar vermiştik ama kayınvalidemgil söyleyemedi hani kastlı birşey değil dili dönmedi insan olaraktan bizde Umay Liya dedik onu söyleyebiliyor. Söyleyebilselerdi koyacaktım bende istediğiniz ismi koyun ama sonra pişmanlık olmasın içinizde kalmasın koyunca mecbur kabul edecekler ☺️🥰
Eren_umay2 Yaren_16 Birde yanında Liyası var bakalım Umay Liya diye 🥰 sağlıcakla gelsinler dr gerisi mühim değil😌🥰
Eren_umay2 Ebrukunkul inanki şuan bende karmaşık bişeyin içindeyim kayınvalidemgil öyküyü söyleyemiyor benim annem ise umayı söyleyemiyor napacam bilmiyorum şuan eski isimleri fikir olarak sunuyorlar ama benim hiç hoşuma gitmiyor 🥴
nejvavin Sa26 kızımın adı mihran hesna , oğlumda sağlıkla kucağımıza alınca Ahmet aybars olacak inşallah 🥰
1melekannesi9 Sa26 Bende Aras Bulut koymak istiyorum birde Kıvanç var aklımda kızlar hangisi daha güzel banada fikir verirmisiniz.
Zehratlgn Mucizebebek15 bence cok guzel bir isi. Ben mahir veya kursad koymak istemistim esimi mahir icin ikna edemedim kursad oldu