Zelis97 Minikmucizelere ilk duyulduğunda çoğu kişi gazel mi diye tepki veriyor zaten ☺️ eşimin ismi Hayrullah benimde Zeliha ikimizin baş harflerinden kızımızın ismi olsun istemiştik çokta hoşumuza gidince böyle birşey çıktı 🥰
Zelis97 Humeyraok çok ince bir düşünce olmuş tebrik ediyorum anlayışından dolayı 💐 Hanife Asel de olabilir hayırla gelsin minik yavrunuz inşallah
Baby905 N_A_Z_L_I_M tanıdıklarımdan var diye bir şey yazmadım. Türkçe yazdım ama demekki yeterli olmamış. İsim arapça ve arapçada erkek ismi. Google a yazıp ilk çıkan anlamına güvenip koyduysanız bilemem.
Minikmucizelere Erkek; Utku-aras-mert-poyraz-kuzey-yağız-mete Kız; Ecem-melis-buğlem-defne-hazal-cemre-beren
Eren_umay2 Sa26 ben kaynanamgil de öyküyü söyleyemediler umay daha iyi dediler şuanlık umay bakalım😀😁
Eren_umay2 ecoy34 Bizde Öykü Liya diye karar vermiştik ama kayınvalidemgil falan öyküyü söyleyemediler umayı daha rahat telafuz ettiler şuanlık Umay Liya bakalım 🥰☺️😀
Eren_umay2 elifcicek_07 Zaten bu da erkek olsaydı cinsiyeti hiç düşünmeden doruk koycaktım oğlumun ismi de eren ikincide kız bakalım şimdi Umay Liya😀🥰
Nurzeybek32 asyagibi Ediz ulu benzerlerinden üstün anlamına geliyormuş ama biryerde şehit olan ilk sahabeye de ediz denildiğini okumuştum
Yeniannis_ Eren_umay2 ah ah miran ismini hercai dizisi yüzünden cok seviyordum Oğlum olcak Eşim istemiyo o ismi ben biraz fazla diziye odaklıydım nfjfjf😂😂😂
Ayselsinan Cinsiyetini hala ogrenemedim ama kiz olursa Asel derin Arven asel Hazal mira Nisan erkek olursa da Yagiz alp Utku Kayra İlkay
gunes5 Cicek18 Kayra ismini bizde düşünmüştük eski Türklerde tanrı demek anlam olarak biraz sakıncalı geldi farklı işime karar verdik gibiyiz kızımız olsaydı kesinlikle Aden olacaktı