Nerimandemir_01 Zelis97 olabilir hem Ahsen hemde Hira ismini çok sevdim karar veremiyorum oyuzden ikisni koyayım dedim. Tabi daha 19 haftalıgiz doğuma kadar fikrim çok değişir bence😀 bu isimlerden öncede Nisa ismini koymak istiyordum mesela😀😀
Bussy_ Sa26 Zamanla herkes alışıyor canım. benim ablama da kayınvalideleri biz söyleyemeyiz edemeyiz diyorlardı şimdi alıştılar söylüyorlar 😄 senin canın ne istiyorsa onu koy kimseyi umursama 😇
Mlke95 @minikbezelyemmm gerçekten mi? Bilmiyordum vallahi dediğim gibi hiç te duymadım… baktım caiz değil yazıyor.. tabi herkesin zevki kararı kendine göre 🌹
kbra19 Sa26 iki kızım var isimleri Elif Öykü ve Zeynep Masal, Zümra, Asel isimlerinide beğeniyorum Erkekte ise Ömer, Asaf, yiğit
Sose2021 Son 24 günümüz oğlumun halen ismi yok ☺️ Bende Mahir Devran ya da rüzgar isimleri var babası istemiyor oda bişeye karar veremiyor bi isim yok karar verdiği kendinin bakalım nasıl olacak 😀😀
sunmomy Sose2021 Asil ya da Barlas cok güzel isimler tavsiye ederim ben oğlum olsaydı Yaman Ali falan koymak istiyordum bide
Melike_nur53 Sa26 Erkek; ömer, hamza, asaf, zeyd, talha, mushab, yekta, ahlas, ali… Kız; yüsra, şura, afra, ecmel, meva, ikra, serra, hanne, hüma, meyra, zehra…
Baby905 Bebisinizz eslem ismini güzel araştırmanızı öneririm. Kulağa çok hoş geliyor fakat arapçada erkek ismi olduğu için vazgeçtim.
N_A_Z_L_I_M Baby905 Merhabalar benim kızımın ismi de Eslem çok severek koydum. Sizin etrafınızda tanıdığınız erkek isimli Eslem var mı?