Elifmstf Bir oğlum var Onur Alp adında Kızıma isimde kararsiziz öykü Ada, öykü, defne 3u arasında gidip geliyoruz. Sizce?
zeynepsatlms1 Sa26 2 isim koymayı düşünüyorum 1. Si Asel ama yanına uygun bi isim bulamadım, sizlerden fikir alabilir miyim 😌
CeydaST Mlke95 anlamları da önemli bence. Elif ismini çok severim de Azra nın anlamı tuhafı diye hatırlıyorum
Mlke95 @minikbezelyemmm Dora yurt dışında kullanılan isim … turkiyede hiç denk gelmedim …. Ruslarda falan
Gamzerstoglu Nerimandemir_01 esila ismi ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Takdir yüne sizin yanlış anlaşılmak da istemem 🙂 kuzenim de esila koydu kimlik adını hemen hastane çıkışı ama kulağına okunacağım zaman kuran da geçmediği ve anlamının da iyi olmadığı bilgisini aldı adını değiştirdiler
-kuzupnr20 Kız ya da erkek farketmez adı belli ‘Deniz’ olacak inşallah sağlıklı olsun da😍 Bu aralar kızda Umay erkek te de Aras çok ünlü😍
Luna-9 Ben bilmiyorum bir kaç yıldır Danyal ismine aşığım.Allah bana bir erkek evlat verirse Danyal istiyorum diyordum.diğer evladıma ben koymuştum bu sefer babası koyacak diye düşünüyorum.Ama gönlümden geçen Danyal
momofprincess1221 Aselmiram slm Rozalin güzel begendim . google bskiyorum bir almanca diyor bir türkce . bilginin varmi ?
Zelis97 Büyük kızımın ismi Hazel, şuan hamileyim kızım olacağını öğrendik Minel koyacağız inşallah ❤️