gunes5 Cicek18 Kayra ismini bizde düşünmüştük eski Türklerde tanrı demek anlam olarak biraz sakıncalı geldi farklı işime karar verdik gibiyiz kızımız olsaydı kesinlikle Aden olacaktı
Didem_mina Bir kızım var adı Ayşe Mina, ilk bebeğimin ismi Yusuf Talha idi melek oldu. Şimdi bir oğlum olacak şimdilik Kerem Alp koymayı düşünüyoruz🤲❤️
ciigdemm Bu isim konusu abiler ablalar olunca zorlaşıyormus😊 Oğlumun ismi Mustafa Bertuğ Kizimin ismi. Elif berru Kuzumuzun ismini ablası ve abisi karar vermiş 😊😊Ali Baran olacakmış
Ysm0307 Ben de 24 haftalık oldum isim bulamadım hâlâ eşim atlas Taha Uraz diyor bende kerem Ali diyorum
SevdaTrkl Sa26 Kız ismi Aden, Esila, Derin, Su, Arven, Ada baya beğendiğim var kızım olursa Derin Su düşünmüştük hatta erkek ismi çok zor ilk oğluma baya zorlandık bulurken Aren ismi şimdi başka erkek ismi de beğenemiyorum 🤦🏻♀️ Ayaz ı beğendim bi ☺️
Miniminnacik Sa26 oğlumun ismi Eren Erol kızıma Reyyan koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah
CeydaST Mlke95 anlamları da önemli bence. Elif ismini çok severim de Azra nın anlamı tuhafı diye hatırlıyorum
Gmznr2909 Bebisinizz hamze deyince aklıma geldi benim adım gamze lise de öyle pekte kız gibi takilmazdik haraç keserdim kavga vs bana gamzaaa hamzaaa derlerdi genelde 🤣
Humeyraok Eşimin annesi vefat ettiği için onun ismini koymak istiyor Hanife ismi. Yanına isim düşünüyoruz. Ben Ela Hanife diyorum ama karar veremedim tam, öneri alabilirim 🥰
Zelis97 Humeyraok çok ince bir düşünce olmuş tebrik ediyorum anlayışından dolayı 💐 Hanife Asel de olabilir hayırla gelsin minik yavrunuz inşallah
AhuMtl Bende erkek için Göktürk istedim ama eşim Timur istedi . Kızda anlaştık ama 😂 SEVGİ olacak benim bitanem kız olursa salı günü kesinleşecek Allah in izniyle ama erkek gibi duruyor şuan 😂 sağlıklı olsun da bütün bebislerimiz
Mucizebebek15 Ilk oglumun ismi güney. Simdi hamileyim o da erkek. Isim bulamiyorum. Babasi mahir olsun istiyor baktim anlami cok guzel. Sizce mahir nasil bir isim
Zehratlgn Mucizebebek15 bence cok guzel bir isi. Ben mahir veya kursad koymak istemistim esimi mahir icin ikna edemedim kursad oldu