Aşırı mide yanması
Bana da bebeğimin başı yukarda olduğu için doktorum rennie duo yazdı mide yanmalarında kullanabilirsin dedi. Sade soda,soğuk süt,tuzlu çubuk ve leblebi iyi geliyor yanmalara bi deneyebilirsin çok geçmiş olsun 🙏
Mide ilaçlarının içinde genellikle karbonat bulunur eger midemi bulandırmaz derseniz 1 çay kaşığı kadar karbonati suda karıştırıp icedebilirsiniz. Normalde şurup kullanıyorum, bazen fazla fazla şurup içmemek için bu şekilde deniyorum ,süt yoğurt veya soğuk su da iyi gelebiliyor bazen ama hemen hemen hepsi anlık gibi oluyor, bir süre sonra yine devam ediyor 🥲
Aenia karbonat hamilelikte tehlikeli olabilir. Tansiyonu düşürebilir diye biliyorum. Ben de egzama için içerden tedavi amacıyla kullanıyordum hamile kalınca doktora sordum önermiyorum dedi 😕 günde yarım çay kaşığı suya katıp içiyordum sadece
MinnieMouse
Süt rahatlattı biraz dediğiniz gibi anlık sanırım yavaştan yavaştan geliyor gibi ama karbonat konusunu hiç bilmiyorum sorun olur mu olmaz mı
Cagmer soğuk süt elma salata işe yarar biraz yarında gavıscon veya rennie falan Alırsın ama hiç bişey tamamen gecırmıyor bnde cok cektımm
Mervedez159 salata da deniyim tuzlasam olur mu acaba 🫣
Cagmer sıcak ballı süt en iyisi doktorum demişti ilaç verdi ilaç almadan nasıl geçer dedim ballı süt önerdi 1 saniyede kesiyor o kadar etkili
Adarinannesi bunu da denerim teşekkür ederim 🌸
Cagmer ne zaman südyen taksam sıkı giysem bende dehşet yanıyorum
Eve girer girmez çıkarıyorum südyeni vs
Ayrıca ılık süt yada sütlü köpüklü felan içiyorum
Bide maden suyu çok tüketiyorum bunlar iyi geliyor
2Bebek1Anne artık dışarı çıkarken sütyen bile takmıyorum koyuyorum göğüs pedini misss 😂
Cagmer ayy keşke bende takmasam dicem de benm memeler aldı basını bende ped takıyorum bu arada sütüm gelemye başladı 2. Gebeliğim ve göğüsümün biri kafam la yarışıyor 😂
2Bebek1Anne ahahahhaha ya benim de ilk zamanlar aşırı şişti 30. Haftalardan sonra bi söndü anlamadım 😂
Cagmer ben gavısconla yatıp kalkıyorum resmen esımden daha cok goruyorum ılacı artık
İlaç olarak gaviscon ve fomodin, onun dışında tüm gün bol naneli vivident ekstra çiğnemek iyi geliyor
- Düzenlendi
Cagmer miğde yanmasına uyandım yaaa şaka gibi 😃😃😃 sakız arıyorum evde oda kesiyormuş çiğneyerek uyimde saçıma yapışsın 😂😂😂