Kızlar 36 haftalığız dayanamıyorum aşırı derecede bi yanma var öneriniz var mı 😭😭

O kadar midem yanıyor ki akşama kadar 3 yudum süt içip tekrar yanma olduğunda elma yiyorum ilaç kullanmıyorum günlerim böyle geçiyor benimde

Dmttthemum hiç ilaç kullanmadım evde de var mı bilmiyorum yeni yaşıyorum bu mide yanmasını 😭

mzyynkbra ya iğrenç bir şey Halil Sezai gibi bağırmak istiyorum yangın var diyeeeee jdjshsh

Cagmer ben peynir yemiştim baya iyi gelmişti süt ürünlerini sırayla dene istersen bide devam ederse refcon yada rennie al bulunsun evde ☺️

Bana da bebeğimin başı yukarda olduğu için doktorum rennie duo yazdı mide yanmalarında kullanabilirsin dedi. Sade soda,soğuk süt,tuzlu çubuk ve leblebi iyi geliyor yanmalara bi deneyebilirsin çok geçmiş olsun 🙏

Mide ilaçlarının içinde genellikle karbonat bulunur eger midemi bulandırmaz derseniz 1 çay kaşığı kadar karbonati suda karıştırıp icedebilirsiniz. Normalde şurup kullanıyorum, bazen fazla fazla şurup içmemek için bu şekilde deniyorum ,süt yoğurt veya soğuk su da iyi gelebiliyor bazen ama hemen hemen hepsi anlık gibi oluyor, bir süre sonra yine devam ediyor 🥲

Aenia karbonat hamilelikte tehlikeli olabilir. Tansiyonu düşürebilir diye biliyorum. Ben de egzama için içerden tedavi amacıyla kullanıyordum hamile kalınca doktora sordum önermiyorum dedi 😕 günde yarım çay kaşığı suya katıp içiyordum sadece

Aenia

MinnieMouse
                Süt rahatlattı biraz dediğiniz gibi anlık sanırım yavaştan yavaştan geliyor gibi ama karbonat konusunu hiç bilmiyorum sorun olur mu olmaz mı

Cagmer soğuk süt elma salata işe yarar biraz yarında gavıscon veya rennie falan Alırsın ama hiç bişey tamamen gecırmıyor bnde cok cektımm

Cagmer sıcak ballı süt en iyisi doktorum demişti ilaç verdi ilaç almadan nasıl geçer dedim ballı süt önerdi 1 saniyede kesiyor o kadar etkili