Ezgikiran superbaby Kac haftada gittiniz ultrasona acaba benimde 5+2 de gozukmedi bizde on gun sonra gidicez
superbaby Ezgikiran 4+4 alttan muayeneyle gördük minicik dedi. Emin olmak için 6nci haftayı gösterdi. Bence endişeye mahal yok geç döllenme dedikleri faktör etkilidir belki ikinci gebeligim bu arada.
Ezgikiran kubraselcuk 5-6 hafta araligi labaratuvar 10.000-50.000 gozukuyor.benim 12.000 ckmis normal dedi goremeyince hassas ultrasona yolladi 5+2 uyumlu 10 mm kese mevcuttur dediler.ama dr goremeyince canim skildi
kubraselcuk Ezgikiran benim doktorum 2000 üstü görünür demişti geçen hafta 1146 çıktı diye bir hafta bekledim ama şimdi siz böyle diyince korktum bence 😥
Aysecan0335 d-m-a allah bağışlasın benimde 2 düşüğüm var suan 8 haftalık hamileyim korkarak geçiyo günlerim sizin 3. Gebeliğinz nasıldı nasıl başa çıktınız korkularla ve 3. Gebeliğinzde neler kullandırdılar ekstra ilaç iğne v.s. merak ettim
Ezgikiran kubraselcuk goren cok kisi var ama gozukmeyedebiliyorms bizde on gun sonra gidicez endiseliym bende
Jeonxx Bende 2 gün önce idrar testiyle öğrendim, şuan 4+4 üm doktora gitmek için biraz daba beklemeyi düşünüyorum
Nagislavaa11 Bende bu hafta öğrendim testle doktor kontrolüne gitmedim daha allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🌸