d-m-a Pemberuya saglikla alin kucağınıza insallah. bnmde ilki düsuk oldu sonra kizim oldu simdi 3 yasinda
Aysecan0335 d-m-a allah bağışlasın benimde 2 düşüğüm var suan 8 haftalık hamileyim korkarak geçiyo günlerim sizin 3. Gebeliğinz nasıldı nasıl başa çıktınız korkularla ve 3. Gebeliğinzde neler kullandırdılar ekstra ilaç iğne v.s. merak ettim
Susamcik01 Pemberuya 6+4 tüp bebek gebesiyim kahverengi lekelenme var 5. Haftadan beri yatıyorum evde 6+1 de kalp atışlarını duyduk pazartesi kontrol var bakalım ne durumda bebiiişş zaman geçmiyor ama evde aslaaaaa
yinehamile Pemberuya sağlıcakla kucağına da alırsın İnşallah ❤️benim minağım da 5+1 haftalık ilk evde test ile gecen hafta öğrendim, 2 kere kan verdim yarında doktor randevum var. Bu arada birde 9,5 aylık kızım var bu ikinci hamileliğim
Zilan122 kbrnrcglr çok teşekkür ederim ikinci tedavim ilk bebegimi kaybettim erken dogumda umarım bunda yüzüm Güler 🥲🙏🏻
Yasemincee26 Pemberuya bende pazar günü aldm canm güzel haberi 🥰 hemde gecen hafta adet oldugum halde 🎉
Prenses_18 tazeanne07- ben de dun ogrendim. Testle, hemen kan verdim ve cikti cok sukur. Uygulama 4+4 gosteriyor ama daha ultrasona dusmedim. Doktor cok kucuk dedi gozukmez
superbaby Ben de 2 hafta önce öğrendim. Doktor ultrasonda göremedi vajinal ultrasonda minicik bir kese göründü şükürler olsun. 26 kasımda tekrar randevulastik ultrasonda gorebilecegiz inşallah. Bu arada 5+3 olduk👼❤️
Ezgikiran superbaby Kac haftada gittiniz ultrasona acaba benimde 5+2 de gozukmedi bizde on gun sonra gidicez
ankaa Merhaba Pazartesi öğrendim hemen kan testi verdim bugün doktor randevum var kese görülecek mi bakacak çok heyecanlıyım
gozkarag Ben de gecikmeden 9 gün sonra test yaptım testim pozitif çıktı. ❤️pazartesi günü ultrasona girdik kesemiz de göründü🥹 çarşamba günü kalp atışını duyucaz inşallah 🍀 şimdi tam 6 haftalığız
Kaderrrr05 Bende yeni öğrendim. Henüz 2 haftalık, dün bir tahlil daha verdim artiş varmı ona bakilicak.Rabbim tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.
Meriii234040 aysima-nursima aynıyız canım sağlıcakla qucağımiza alalım inşallah. Ne gibi değişiklikler belirtiler var? Bende bulantı kusma yok kalp atışını daha duymadıq çok heyecanlıyım acaba her şey yolundami diye