Meriii234040 Pemberuya öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. 5+5 günlük olduk çok şükür kesemiz görüldü kalp atışı için gidmeliyiz inşallah onuda duyarız Rabbim arzusunda olan her kese nasip etsin 🥰❤️
Meriii234040 tazeanne07- sağlıcakla qucağına al bebeğini canım. Ne zamandan başladı bulantı ben 5+5 bir tık yok
tazeanne07- Meriii234040 5+3 gibi başladı ama sende başlamadıysa sevinmelisin bazıları çok rahat atlatıyo gebeliği
Sema5844 Benim se 5+2 daha henüz doktora gitmedim 4+3 te 1295 cıktı betam sizce ne zaman gitmeliyim doktora
Meriii234040 aysima-nursima aynıyız canım sağlıcakla qucağımiza alalım inşallah. Ne gibi değişiklikler belirtiler var? Bende bulantı kusma yok kalp atışını daha duymadıq çok heyecanlıyım acaba her şey yolundami diye
aysima-nursima Meriii234040 daha normal cnm duymaman 9. Haftaya kadar normal geç döllenme olabilir bencede yok henüz bulantı falan
gizemkpc femme sizinle aynıyız 4+2. Dün öğrendim 4+1de beta 384 çıktı. Aramızda baya fark var normal mi acaba
Tubammtekin tazeanne07- 6+0 dayım sanırım mide bulantılarım başlıyor hazır yemek yerim ama kendim yapamıyorum 🥹
femme gizemkpc beta kişiden kişiye değişiyor sanırım, Bugun 4+3 olduk ilk 10 kasımda verdim kan 156 çıktı Dun sabah 1956 Normalde bende Burda görünüyor 2 bin kusurlere kadar geliyor herkesin bu kadar zamanla , ama işte değişiklik olabiliyor
42esra Bende bugün sabah testle öğrendim kan testine gittim rabbim dualarımızı kabul eylesin. İlki dusuntu bir tarafım hüzünlü bir tarafım sevinçli🥰
mysakfn Bizde 5+2 yiz pazartesi doktor randevumuz var gecen hafta öğrendik doktora gitmeden beklemek nasıl stresli sizlerde öyle misiniz pazartesi 5+5 olcaz kese ve bebek görünür mü ki
Meriii234040 mysakfn görünür canım inşallah ben 5+1 gördüm fakat geç mayalanma olduysa görünmeye bilir içini ferah tut 🙏🥰 ❤️
halime141710 kbrnrcglr bence acele etmeyin biliyorum çok heyecanlısınız ama adetin üstünden 10 gün geçsin öyle gidin ve gittiğinizde hem keseyi hem bebeğinizi görmüş olursunuz Benimde ilk gebeliğim ben 10 gün sonra gittiğimde hem keseyi hem bebeğimi görmüştüm size de nacizane tavsiyem budur
kbrnrcglr halime141710 doktorumla iletişim içerisindeyiz kan, muayene etti sıkıntı yok pazartesi randevu için kendisi çağırdı keseyi görürz diye ben kendi kendime demedm yani
gizemkpc femme anladım çok teşekkür ederim bende pazartesi ikinci kanı vermeye gideceğim inşallah sağlıklı ilerliyordur, hepimizin 🙏🏼