Tuuba100310 Aleynaerayy22 daha 14 haftaligiz bn d de var ani hareketlerde olur yazıyor netteki bilgilerde
F136049 Aleynaerayy22 ben bir yerlere tutunarak dönüyorum. Öyle olunca çok ağrı olmuyor. 36 haftalığım
Aleynaerayy22 F136049 tutuncak yerim yok yatakta kalkarken eşim anca noldu diyor uyanıp sesimden of off diyorum 😂
F136049 Aleynaerayy22 benim yatağımın yanında kalorifer peteği vardı ona tutunuyordum😂şimdi koltukta yatıyorum. Koltuğun kenarlarına tutunuyorum😂😂
Aleynaerayy22 F136049 iyi barı tutuncak dalın varmış bir yerlerde 😂 ben panda gibi sol sağ yaparak kalkıyorum bazen direk yuvarlaniyorum
Nazendehanim Aleynaerayy22 ben 3 tane yastık kullanıyorum 2 si dik biri tam yatay hastane yatağı gibi oluyor anca sırt ağrısından kurtuldum
ikibaloglanannesi Bende tam böyle soru soracaktım ki sizin sorunuza denk geldim😌 27 haftalığım 20’den beri sağa sola dönerken kasık ağrılarım oluyor. Geceleri uyuyamıyorum🥺
Aleynaerayy22 ikibaloglanannesi Kıyamam ya bende o haftalardayken agrim var diye söylemiştim doktora bağlar gerildiği icin olur demişti suan bebek kilosundan herseyden kaynaklı 2 katı agriyor tabi ☹️🤦♀️
Svalpydn35 Aleynaerayy22 dönmek ztn ayrı bı işkence soluklana soluklana🙈 o ağrılar cabasi. Ne tarafa yatsam yattigim yer agriyo uyuşuyo bı sure sonra. sonra tuvalte kalk geri yat tekrar uyumaya çalış tekrar dön vs derken sabah olmuş ve bn hiç uyumamisim gibi 😥 32+3 den zalım hayata slm 🙋🏻♀️
Aleynaerayy22 Svalpydn35 selamlar 🤣 bende sık sık wc ye kalkıyorum geri yatmaya çalışana kadar uykum kaçıyor bile az zor yatıyorum sonra
VerdaY Aleynaerayy22 inşallah hayırlısıyla kavusalım az zamanımız kaldı, ben ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı birden bire 33 e geldik öyle hızlı geçiyor ki sonucu inşallah çok güzel olucak, şimdi kıyafetlerini ütülüyorum. Minik minik içim kıpır kıpır oluyo 🥲
Aleynaerayy22 VerdaY bende öğrendiğimde 5 haftalıktı suan 32 zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi 🥺🫶🏻
asetonluoje Benim de oluyor tek hamlede döneniyorum. Önce kalkıp yatağa oturuyorum sonrasında döneceğim tarafa yatıyorum böyle olunca bir sıkıntı hissetmiyorum
AyseKA Aleynaerayy22 eveettt dönmek çok zor pelvik kasları oradaki kemikler acıyo. Doktora sordum. Normal geçmicek doğuma kadar dedi.
Prenses34_annesi Aleynaerayy22 27+4 dönerken çok zorlanıyorum bende resmen yatak başlığına tutunup dönüyorum yada eşim tutuyor döndürüyor beni 🤣