Aleynaerayy22 Kızlar geceleri uykumda sağa sola dönerken karnımın altlarına sancı giriyor hafiften bazen de cok acıyo sizde de oluyor mu 32 haftalığım
bus_ra Aleynaerayy22 benimde öyle ilk doğumum normal olmasına rağmen bu 2.gebeliğim çok ağrılı geçiyor doktorum kasların çok kuvvetli olmayabilir dedi
Fatmaztrk Aleynaerayy22 basenlerimin yanlarını artık hissetmiyorum 🙄 kınık minik puturcukler bile çıktı
Smyye_uysl1 Ben 27 haftalığım bende çok oluyor kasıklarımda baskı gün içinde de çok oluyor neden acaba
sedaa12 Olmaz mi gece sık sık dönüyorum zaten her donmede karın bacak ağrısı oluyor 30. Haftadan beri
VerdaY 33+6 aynı ağrılar bende de var dönerken sanki kasıklarım kopuyor. Normal geralde büyüdü bebişlerimiz 🤗
Aleynaerayy22 VerdaY evet bende oyle diyorum kendime artık kilolu olmaya başlıyor bebisler agrimiz olması bencede normal kolay degil ☹️
bus_ra Aleynaerayy22 doktorumun bana dediği o bugün bile konustuk spor yapma alıskanlıpı olmayan bir milletiz dedi o yüzden kaslar kuvvetli olmayabiliyor ağrıların başında o geliyor dedi
VerdaY Aleynaerayy22 inşallah hayırlısıyla kavusalım az zamanımız kaldı, ben ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı birden bire 33 e geldik öyle hızlı geçiyor ki sonucu inşallah çok güzel olucak, şimdi kıyafetlerini ütülüyorum. Minik minik içim kıpır kıpır oluyo 🥲
Fatmaztrk Aleynaerayy22 her insanda aynı değil canım ben artık 36 haftaligim ilk başlardan beri çok takıntı yaptım yan yatma işini. Hiç ama hiç sırt üstü vs. Yatmiyorum. Belki hamile yastığı falan ise yarayabilir.
Aleynaerayy22 Fatmaztrk bende ilk zamanlar sırt üstü yatardım rahat ediyordum baya ama suan asla yatamam nefes alamıyorum yatınca cok zor yanı 🤦♀️ Sola yatıyorum hep dün doktorum da sırt üstü yatma zaten bebeği de kendini de tehlikeye atarsın o şekilde dedi