Aleynaerayy22 VerdaY bende öğrendiğimde 5 haftalıktı suan 32 zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi 🥺🫶🏻
Zeynep_Asellll Aleynaerayy22 Özellıkle sağa doğru döndüğümde oluyor ağrım. Bir yandan da bebek sert tekmeler atıyor. Sola dönünce geçiyor😅
Aleynaerayy22 Zeynep_Asellll benimde saga dönerken cok agriyo solda agriyo da o kadar degil bazen tekmesi canımı acıtıyor 😂
Zeynep_Asellll Aleynaerayy22 Benim bebeğim hep yan duruyor, başı ya sağda ya solda. Ayakları sol yanlarımda oluyor çoğunlukla. Kemiklerimde hissediyorum tekmelerini😅
teacherozlem Aleynaerayy22 ayyy benim de öyle tam 32 haftalığım çözümü nasıl buldum biliyor musun kalkıp doğrul öyle dön yatarken dönünce çok ağrıyordu
Aleynaerayy22 teacherozlem oyle yapayım bari uykulu uykulu da oturasim gelmiyo hic 😂 bide ben uyurken 100 kez dönüyorum nerdeyse bi sağ bi sol rahat edemiyorum
Mervece1 Aleynaerayy22 aşırı oluyor ki ben çok zayıfım ama ben bile zorlanıyorum sağa sola dönerken yatıp kalkarken :(
Aleynaerayy22 Mervece1 keşke uyurken olsa sadece oturduğum yerden de eşimi tutarak kalkıyorum artık göbek geri oturtturuyor 😂
teacherozlem Aleynaerayy22 canım hamile yastığı kullanıyorum ben zaten uyku arasında da dönemiyorum hoş ne uykusu o da kalmadı ki gece toplasan en fazla iki saat uyuyorum
Setenay-inci Ben de 32. Haftamdayım yattığım tarafın kalça kemiğinin sızısına uyanıyorum diğer tarafa dönerken hem karnım ağrıyor hemde tuvaletimin geldiğini hissediyorum her saat başı böyle sabahlıyorum 😀😀
Aleynaerayy22 Setenay-inci bendee sağa dönsem sırtım agriyo sırt üstü yatsam nefes zor alıyorum belim agriyo en iyisi sol ama uzun süre duramıyorum illa sağ sol yapicam
teacherozlem Setenay-inci dimi uyku bile kalmadı tuvalet, sağa dönme sola dönme su içme ve tekrar tuvalete gitme döngü resmen
bus_ra Aleynaerayy22 doktorumun bana dediği o bugün bile konustuk spor yapma alıskanlıpı olmayan bir milletiz dedi o yüzden kaslar kuvvetli olmayabiliyor ağrıların başında o geliyor dedi
Setenay-inci bus_ra aslında spor yapan bir insanım ama ilk dönemlerimde düşük tehlikesinden dolayı sürekli yattım ve bulantıdan sağlıksız beslendim daha doğrusu hiç beslenmedim kaslar eridi resmen diyetisyene de gidiyorum ama toparlanamadım bir türlü
Nazendehanim Aleynaerayy22 ben 3 tane yastık kullanıyorum 2 si dik biri tam yatay hastane yatağı gibi oluyor anca sırt ağrısından kurtuldum