aseldurununannesi_ hayalperest2310 ne güzel inşallah karşılaşırız detaylı için gideceğim ben Aralık ilk haftası
superbaby Merhaba benim de ikinci gebeligim ama 8 sene sonra nasip oldu bakalım Tobb etu hastanesi ankara 5+1 günlüğüz👼
nuurrceren Eldgrn istanbul avrupa yakası - bahçelievler medipol hastanesi & Muhabbet hanıma gidiyorumm😌🌸🫶🏼
aseldurununannesi_ nuurrceren bende doğum için orayı düşünüyorum şuan devlete gidiyorum memnun musunuz
Mrvaaa nuurrceren merhaba bende 9+4 üm şuanda. 2 sefer başka doktora gittim ama memnun kalmadım. Muhabbet hanım dikkatimi çekti hastası az olduğu için cesaret edemedim. Nası bir ilgisi anlatması nası memnun musunuz ☺️
Busra1 akngmzkrbck memnun musunuz bende ilk cocugumu ahmet bey dogumumu yaptırmıstı genel olarak cok memnun kalmamıstım ama kafanızıda karıstırmak istemem yinede
Selinoloji İstanbul’da Avrupa yakasında Özel bir hastanedeyim de benim merak ettiğim bir şey var. Devlete gidenler nasıl sıra alıyor yer buluyor ve ayrıntılı tahlillerini ultrasonlarıno yaptırıyor. Merak ettim sadece 😂
BEFECE Selinoloji hepsini devlette yaptırdım ayrıntılı ultrasonum 1 saat sürdü herseyine detaylı bakıldı istediğim zaman da kontrollerime gidiyorum 🙂 randevu için talep bırakıyorum mutlaka çıkıyor zaten şimdiye kadar da hiç zorlanmadım 🥰
busragundogan3437 Kayaozge Bende basaksehir gidiyorum ama hem randevu bulmak hemde her gittiğimde doktorumu bulmak zor oluyor her gittiğimde randevu aldığım kişi dışında herkez var
Kayaozge busragundogan3437 Evet evet bir de öyle bir sorun var ben sorduğum da burda doktorlar sabit kalmaz hangisine denek gelirsen diyor birde doktorlar asistan doktorlar hep
Tubatgn SebnemRasit Haftaya kadar jinekoloji bölümü bakıyor Ankara üniversitesi tıp fakültesi randevu sisteminden önce oraya randevu alınıyor. Eğer 12yi geçtiyseniz yine aynı şekilde gebe polikliniğinden randevu alıyorsunuz. Ya da numarasını arayıp alın ben iki kere randevulu gittim dosyam açıldı sonra doktor veriyor randevuyu
kupp Withaysa ankara prof.dr. recai papuccu cok iyi doktor istersen arastirip kendinde bakabilirsin. işinin ehli maşallahı var