Shkylk tubiii11 hangi semttekine gidiyorsunuz acaba ? Ben de ilk Sincan koru ya gitmiştim ? Hangi doktor sizin
edaaatprak_ 2022Mom2022 ben de pazartesi günü girdim aynı hastane de sonucu için randevu alıyor muyuz acaba
2022Mom2022 edaaatprak_ alınmıyor sordum zaten kağıtta hangi gün göstermen gerektiği yazıyor ben dün girdim yarın öğlen 1 de sonuç gösterebilirsin direk gebe bölümüne giderek dendi
Ozgurunbetusu Bagcılar medipol mega Dr.Nagihan Kaya’ya takipliyim mükemmmel ötesiii hem bilgisi hem kendisi hem hastane😍
aseldurununannesi_ nuurrceren bende doğum için orayı düşünüyorum şuan devlete gidiyorum memnun musunuz
aseldurununannesi_ hayalperest2310 ne güzel inşallah karşılaşırız detaylı için gideceğim ben Aralık ilk haftası
adennlilith1 Eldgrn Ankara Doc. Dr. Şenol Kalyoncu özel kliniğine gidiyorum doğumu da TOBB Hastanesinde yapacağım 🌸
zeyneppp001 Anonymousmom Iltac hanimi bende duymustum. Memnun musunuz? Muayene ucreti dogum ne kadar bilginiz var mi?
Anonymousmom zeyneppp001 Öncelikle erkek değil kadın doktor🤣 ilgili biri içinizi rahatlatır normal doğum taraftarı daha çok . 7/24ekibi var eşide aynı hastanede Mehmet bey aynı zamanda perinatoloji doktoru her ikiside çok çok iyiler ikisinide deneyimledim🤗
Anonymousmom zeyneppp001 muayene ücreti 940 tl önceden sgk ile anlaşması yoktu yapıldı . Doğum ücreti 20 bin tlden başlıyor