eda-ak KeremikoBayky Muayene ve dogum ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum
Emineramazan MinikBrokoli bende Adanalıym ama Diyarbakırda görev icabı burdyz genesise gdyrm Seval hanıma ,izinde algomed gittim özgür bey 😂🤗
aseldurununannesi_ hayalperest2310 Çayırbaşı ek binamı bende oraya gidiyorum Sıdıka Sibel Gülova doktor
Cakir1453 ggulsaahhhhhh bende 7+4 um maltepe bolge hastanesinde ahmet bey var deneyimli ve bilgili bir doktor tüp bebek uzmanıymış ayrıca ben ona gidiyorum tavsiye ederim çok babacan bir doktor
nazzlkn Papatyarslan merhabalar Arzu hanımın muayene ücretini nedir? Birde kendi numarasını veriyor mu size iletişimde olabiliyor musunuz? Bir de doğuma eş kabul ediliyor mu hastanede
Kubbudu Pendik medipol aytekin hanıma başladım yorumları çok iyi ilgi alakasıda güzeldi. Onda devam etmeyi düşünüyorum.
Em0s Aleynas Bende orada doğum yapmayı planlıyorum hangi doktora görünüyorsunuz 😊 birde sezeryan ücreti ne kadar?
Tubatgn SebnemRasit Haftaya kadar jinekoloji bölümü bakıyor Ankara üniversitesi tıp fakültesi randevu sisteminden önce oraya randevu alınıyor. Eğer 12yi geçtiyseniz yine aynı şekilde gebe polikliniğinden randevu alıyorsunuz. Ya da numarasını arayıp alın ben iki kere randevulu gittim dosyam açıldı sonra doktor veriyor randevuyu