Melded Baharshin balığın b’sinden bile tiksiniyorum. Tavuk,et kokularından.soğan sarımsak. Bide buzdolabını açınca tiksiniyorum kokulardan:(
K_dem İlk hamileliğimde kırmızı et den nefret etmiştim bu hamileliğimde de balıktan ayyy yazarken bile midem bulandı🤢
SerraveAnnesii Ton balığından tiksinmiştim doğumdan sonra bir süre yiyemedim görmeye bile tahammülüm yoktu 🥲
Fundaa17 20 haftalığız 🤰👼🏻 Hiç aşermedim herşeyide yedim sağlıklı sağlıksız hiç birşeydende tiksinmedim ☺️😅 bu aralar sadece sürekli çikolata yiyorum sabah akşam normaldede zaten çok severim çikolatayı tatlıyı☺️
momofatlas34 Roka, ızgara tavuk, mantar sote, çeri domates 😅 ömrümün sonuna kadar yiyemicem diye çok korkuyorum 20 haftalık oldum bulantılar geçti ama tiksinti kaldı 🥺
Elifknt Baharshin ilk bebeğimde deli gibi ciğer ve et tükettim. Ama bunda🥲🥲 maalesef et tavuk ve özellikle haşlanmış yumurta tiksindirin şeyler oldu🥹🥹🥹
Eceninanne Baharshin 24 gun kaldı cok kalmadı şimdi iyi çok sukur . Doktorum önlemini almıştı ciğer geliştirici yaptı o yüzden çabuk toparladı
kaderbylozturk Baharshin ay hiç birşeyden tiksinmedim midem de bulanmadı 😅 sigaradan cok tiksinim diye dua ettim ama oda olmadı
Birbebekannesiyim kaderbylozturk 3. Ayima kadar dumanından midem bulanıyordu prilam içsem bile kahvaltıdan sonra bi duman çeksem kusuyordum kusturuyordu dumanı öğürtüyordu yine içiyordum yine içiyordum şimdi plesanta previa oldum gunde bi tane içmeye çalışıyorum
Birbebekannesiyim 6.haftamdan sonra 14 haftama kadar yaprak sarması dan tavuktan et haslamasindan carliston biber ve yumurtadan tiksindim şu an 20. Haftadayim sadece sabahları ufaktan mide bulantim oluyor prilami 14 hafta da biraktim
Be_hi26 Baharshin ilk bebegımde türk kahvesi çok aşerdım ama dogumdan sonra çok tiksindim üç yıl oldu hala da içemiyorum
Cansu_27 Baharshin döner den ve bulgur pilavı çeşitlerinden tiksindim çok severdim şimdi adını duyunca bile migdem bı kötü oluyor🤕