Derya_gumus Baharshin ooo birsuru şeyden tiksindim 34 haftamdayim hala tiksindiğim seyler var ama en çok et balik tavuk sarimsak soğan vs boyle boyle birsuru şey:))
Ecem95 Baharshin Kırmızı etin her türlüsü ve tavuk 😩 Sadece tavuk olarak sinitzel yiyebiliyorum et hiç asla tüketemiyorum 🥹
Fevehan Baharshin çoğu meyve ve sebzelereden tiksiniyorum. Sadece kuru yemişleri yiyebiliyorum 23+1 iz şuan. İlk 4 ay su bile içemiyordum aklınıza gelebilecek herşeyden midem bulanıyordu, herşey kokuyordu. şuan daha iyiyiz hamdolsun 🥰🤲🏻
btllsk Kiraz19 Yaaa 😲bende başlarmıyım ki 🙄 bırakmam imkansız diyordum ama birden tiksindim kokusu bile rahatsız ediyor şimdi 🙈
nez10 Baharshin günde 6fincan türk kahvesi içen ben kokusundan bile tiksindim😁 19.hafyada barıstık ama
babymom_8 Baharshin kırmızı et, tavuk kesinlikle yiyemiyorum içinde bunların olduğu yemekleride yiyemiyorum. Bi ara ekmekten bile tiksindim 😐😐
Kbrt Baharshin benim çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı hamileliğin rahat geçiyor böyle de devam eder inşallah sadece soğandan tiksindim bi dönem sonra o da normale döndü 🥰
melikesenq İştahla yediğim ne varsa sonunda midem bulanıyordu ama parfüm yumuşatıcı ve şampuandan tiksindim
koohydal miranmomsss ay benimde ya, nasıl severim normalde. kırmızı et, beyaz et, balık, sakatat hiçbirini yiyemiyorum, kokusuna bile tahammülüm yok. normalde dananın herşeyini yiyen ben şuan ne hallere geldim 😔