egeninincisii Baharshin Yumurta , pirinç pilavı , makarna , kaşar peynir , beyaz peynir, kuru fasulye 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ama şimdi hepsini yiyebiliyorum. Sadece yumurtada biraz zorlanıyorum.
Melodie Baharshin ben normalde Türk Kahvesini çok severim, her gün 3 kere içerdim. Şuan 22 haftalığım. Hamileliğimin başından beri, hatta öğrenmeden 2 gün öncesinden beri kokusundan da, tadından da hatta ve hatta fotoğrafından bile tiksiniyorum 😀
Esra_y Ben gördüğüm bütün yiyeceklere tiksinerek bakıyorum 9 haftalık hamileyim ve bir gün bile düzgün beslenemedim bu durum beni çok etkiliyor ama elimde değil yesem de geri çıkartıyorum bı an önce düzelir umarım benim gibi olanlar var mı 🙃
Bkmcnkr Esra_y bende senin gibiydim. Özellikle haşlanmış yumurta ve yemek yapmak için soğan kavurma kokusunda inanılmaz tiksiniyordum. Böylelikle hiç yemek yapamıyordum ama 12. Haftada birden jilet gibi kesildi hepsi normale döndüm. Endişe etme seninde geçecektir ☺️
CmreKsidar Baharshin ilk 3 ay çikolata ve çikolatalı ve tatlı herşeyden tiksindim. Yumurtadan sıcak ekmek kokusu sıcak simit kokusu hala tiksiniyorum. Tavuk kokusu ay benim hep bulantılı geçiyor 19+3üm bakalım ne zaman düzelirim 😂
Brck0303 Baharshin en çok sevdiğim şeydir et etten. Tiksindim Şehriye den pilav pişirirken hala kötü oluyorum Suvan ve sarımsakdan tiksindim 25 haftalık oldum hala tiksiniyorum et çok zoruma gidiyor ama yiyememek en sevdiğim şeydir et maalesef her yolu denedim dışarda yemeyi evde başkası pişirdi kebap.olarak.haslama olarak kavurma olarak yok olmuyor maalesef 😭😔🤷
Melikesare Baharshin yumoşun mavi renkli yumuşatıcısından tiksindim 7 aylık oldum halâ kutusunu bile görünce bana bişeyler oluyor😅