Baharshin Sena-cy00 bende öyleydim canım zamanka aştım ama sodayi benim doktorum da kesinlikle onermemisti asit oldufundan kaynakli. Beni prilam hiçbir şekilde geçirmiyordu bulantilarimi
Sena-cy00 Baharshin 1-2 hafta öncesine kadar bende de hiç fayda etmiyordu prilam yeni yeni bulantılarım geçmese de istifralarımda biraz azalma oldu şükür.. İnşallah temelli de geçer şu istifralarım bulantılarım.. Çoğu zaman yemek bile yapamıyorum sağolsun ya annem yardım ediyor ya yoğurt ekmek falan yiyoruz eşimle yada dışardan söylüyoruz..
Eceninanne Baharshin 24 gun kaldı cok kalmadı şimdi iyi çok sukur . Doktorum önlemini almıştı ciğer geliştirici yaptı o yüzden çabuk toparladı
Amber Gamzecem bende aynıyım. acaba kaç haftalık hamilesiniz eğer benden önce doğurursanız bu durum değişti mi sizde bilmek isterim 😁
Nilosfirarda19 Baharshin inşAllah geçer, kızımda 4. Ayda bitmişti ama onda istifra edip günün geri kalanını sadece hafif yorgunlukla geçiriyordum,umarım kolaylıkla atlatırız 🥹💐
tecrubesizanneadayi12 Baharshin ahududu 😄eşimin köyüne gittim ilk defa yokda ahududu hayalleri kurdum gittim ve ilk üç gün çok aşırı yedim sonrada eşim ve kayınvalidem sevdiğimi düşünerek bol bol gidip gidip veriyorlardı mecbur onların verdiklerinide ayıp olmasın diye yerken tiksindim🥴şimdi resmini dahi görsem kusasım geliyor
HayriyeHnm İnsanlar’dan öncelikle😂😂 Ay sigara kokusu, çay kokusu , ve salçadan tiksindim ama yemek olarak henüz sorun yok 14+1 im
bademli_puding Baharshin herşeyyy kendi mutfağımdan çıkan herşeyden tiksiniyorum asla kendi evimde yemek yiyemiyorum
ExcitedMomm Baharshin haşlanmış yumurta ve balık 🙈 balık istesem de yiyemiyorum ki öneminin farkındaym ama kokusu bile midemi kaldırıyor 18.haftadayz🫠 Yumurtayı yine kırarak vs yiyiyorum😅
Saheser Baharshin meyvelerden çilek ve kiraz asla yiyemedim normalde ikisini de çok severdim ama hamilelikte tatları gerçekten çok kötü geliyordu yiyemedim yemeklerden de yahni (patatesli etli sulu yemek) kokusuna bile tahammülüm yok kayınvalidem de her gitmemize yapıyor protein olur ye diye yiyemiyorum🥲