Meliyyke Baharshin yumurta… içinde patates falan varsa yiyorum ama geçen gün sade pişireyim dedim… aman Allah’ım hala midem bulanıyor düşündükçe
Sena-cy00 ornkav çayda bende aynıyım.. Günde 1 çay bardağı en fazla 2 onda da aşırı aşırı açık içebiliyorum.. 3-4 damla çaysa bardağın kalanına sıcak su koyuyorum 🙈
Eceninanne Baharshin kızıma hamileyken mantıyı markette bile görünce midem bulanıyor kızım şuan 1 yasinda ve ben mantidan nefret ediyrm hala yazarken ismini bile anmak istemiyrm nasıl bu kadar nefret ettim anlamadim. Bu arada bende de hiç bir bulantı ilaci etki etmedi bebegim büyüdükçe kusmam ona zarar vermeye başladı kasildigim için acilmam oldu dr en son 5. Ayda kemoterapi gören hastaların kullandığı bulantı ilacını verdi çünkü yemek yemem hayal oldu yiyipte çıkmadığım bisey yok . Bu ilac birazda olsa iyi geldi ama yinede kesmedi tam zaten böyle acilmam arttı 31. Haftada dogurdum
Kirmizibalik1 Bu bulanti ne zaman oluyor. Ben 6 haftaligim ne midem bulaniyor ne birseyden tiksiniyorum 🤒 Yumurta alerjim var , sigarayi da duyar duymaz biraktim attim. Ama hic bir beirti yok masallah diyim gene ama eksik hissettim 🤣
Baharshin yagmur089 canım benim 34+5haftalik şuan.. cinsiyet erkek ama zamanla aşarsınız bence bende sadece kayısı kaldı tiksinti olarak birçok şeye karşı vardı onceden
minikpankekim Baharshin sogan salca yumurta salatalik tavuk balik sulu yemegin her turlusu daha ne sayiyim bilemedim😂 ha birde su 😂
Nilosfirarda19 Baharshin inşAllah geçer, kızımda 4. Ayda bitmişti ama onda istifra edip günün geri kalanını sadece hafif yorgunlukla geçiriyordum,umarım kolaylıkla atlatırız 🥹💐
bendiyebiriii Baharshin avokadoyu bayılırdım nefret ettim. Kusmamak için çok direndim ama ancak yarım yiyebildim.