Rainy Baharshin Türk kahvesi asla bir fincan içemiyorum canım istiyor gibi yapıyorum böyle bir tat olamaz 🤦♀️ oysa ki çok severdim
ygmrtpclr Çoğı şeyden tiksiniyorum iştahla yemek yemeyi özledim diyebilirim. Ama bnm favori tiksintim suan KIYMA oldu. 12+6 yım inşallah tez vakitte ben de dahil herkes sağlıgına kavussun
MaviDeranHazal Baharshin soğan sarımsak et tavuk salça sulu yemekler çay kahve .. her şey yaa 😔 ama şuan çoğu geçti çok şükür 4 aydan sonra yedim soğan ve sarımsak hariç. Allah onları alsın 😓 (olmayanlara versin) asla tahammülüm yok. Yiyen insanların ağız kokusu kendilerinden daha kötü kokuyor. Yüzüne öğürdüğüm birkaç kişi oldu ne yazık ki 🤷♀️
bilghrz Baharshin hamburger görmeye tahammül edemıyorum 😵💫 buaralarda sucuktan tiksinmeue başladım 😥😵💫
BernaOmer Baharshin Ovulasyon zamanındaki gibi beyaz şeffaf şey geldi idrar hep açık renk 3 aydır korunmuyoruz birden tavuktan insan diksinirmi asla yiyemiyorum yemeğin içinde rüyamda surekli yiyecek görüyorum arkadaşımın kucağında çok güzel bi bebek gördüm acabamı diyorum belki var tatil olduğu için evdeyim tutabilirmi
Beyzabedia ikimelekannesii22 inşallah benimde öyle olur canım sağlıkla büyüsün insan vicdan yapıyor yiyemediğim için
Banusametailesi Baharshin sigara içen biriydim kokusuna bile tahamulum yok şu an onun dışında çay tavuk
1erkekkannesiiii Baharshin tavuk yumurta baharatlar buzdolabı kokusu Türk kahvesi o zamanlar aklıma gelince kendime acıyorum cidden 🥹hepsi geçti coook sukur şimdi 7/24 açım 😁
btllsk Kiraz19 Yaaa 😲bende başlarmıyım ki 🙄 bırakmam imkansız diyordum ama birden tiksindim kokusu bile rahatsız ediyor şimdi 🙈
Kiraz19 btllsk bende biraktim sandim hatta sigara icmemek okadar guzelmiski ustume basima koku sinmedi dislerimin yuzumun rengi acildi nefes darligim duzeldi cok mutluydum asla bidha icmem o sacma seyi dedim ama mide bulantim gecince canim cok istedi strese girdim hep icemedim diye ve yine basladim cok azalttim ama iciyorum malsef :(