1erkekkannesiiii antk_05 ben aradım taradım yer bulamamıştım canım İstanbul’da girmek zorunda kaldım 🥺 yazayım da üstte kalsın bilen vardır belkii
antk_05 1erkekkannesiiii yaa bende rutin muayeneye Tekirdağ şehir hastanesine gitmiştim doktor detaylı ultrason için Edirne’de üniversite hastanesine ya da İstanbul Başakşehir şehir hastanesine gitmemi söylemişti.
1erkekkannesiiii antk_05 bende Çorlu da gidiyorum doktora. Doktorum vatan hastanesini önerdi ama aradığımda 2 ay sonrasına veriyordu yoğunluktan. O zamana zaten doğururum dedim kapattım 😂 bağcılara gittim 🥹
Sseennaa Özel hastaneden ziyade ben Özgür Bigeye gidiyorum kendi kliniği var. Çok memnunum. Detaylı ultrasonda da cok güzel baktı. Tavsiye ederim kesinlikle. Bir de fiyatları özel hastane seviyesinde o yüzden özel hastane aramak yerne buraya gidebilirsiniz.
antk_05 Sseennaa duymuştum Özgür beyi kendi kliniği olduğu için başka hastanede doğum yaptıracak ya acaba doğum pahalı olur mu diye düşünüyorum
Ozge-Ka Sseennaa merhaba, ben ona takipli değilim detaylı ultrason yaptırmak istesem kabul eder mi acaba? Siz özgür bigeye takipliyken mi gittiniz detaylıya?
antk_05 1erkekkannesiiii doğrudur benimde vaktim var Ocak ayında yaptırmam gerekiyor şimdiden araştırayım dedim
Zhrabtl @antk_05 aaa iyiki sormussunuz ben Tekirdağ a yeni geldim sayılır araştırma Hastanesi de mi bakmıyor şok oldum her şehirdeki hastaneler de bakılıyor diye biliyorum
antk_05 Zhrabtl bende yeni geldim Tekirdağ’a normalde şehir hastanesinde varmış ama istifa etmiş doktor. Kendi doktorumda şimdiden dışardan randevu bak dedi
Sseennaa antk_05 cok müthiş ffarklar olacagını zannetmiyorum ama bir konusmakta fayda var. Bence arayıp fiyat alın ne kaybedersiniz ki. Sonucta ekonomik olarak hepimizi bazı seyleri düsünmek zorundayız
1erkekkannesiiii antk_05 randevunu erkenden oluştur canım en az 4-5 hafta sonrasına kadar dolu oluyor 🥺
antk_05 Sseennaa haklısınız bir arayıp sorayım muayene ve detaylı ultrason fiyatını. Siz doğum yaptınız mı?
Sseennaa Ozge-Ka merhaba ben ona takipliyimdim hep o yüzden bişey diyemiyorum ama arayıp sorun bence cok yardımcı olurlar.