antk_05 1erkekkannesiiii doğrudur benimde vaktim var Ocak ayında yaptırmam gerekiyor şimdiden araştırayım dedim
1erkekkannesiiii antk_05 randevunu erkenden oluştur canım en az 4-5 hafta sonrasına kadar dolu oluyor 🥺
antk_05 Zhrabtl bende yeni geldim Tekirdağ’a normalde şehir hastanesinde varmış ama istifa etmiş doktor. Kendi doktorumda şimdiden dışardan randevu bak dedi
Sseennaa antk_05 cok müthiş ffarklar olacagını zannetmiyorum ama bir konusmakta fayda var. Bence arayıp fiyat alın ne kaybedersiniz ki. Sonucta ekonomik olarak hepimizi bazı seyleri düsünmek zorundayız
antk_05 Sseennaa haklısınız bir arayıp sorayım muayene ve detaylı ultrason fiyatını. Siz doğum yaptınız mı?
Ozge-Ka Sseennaa merhaba, ben ona takipli değilim detaylı ultrason yaptırmak istesem kabul eder mi acaba? Siz özgür bigeye takipliyken mi gittiniz detaylıya?
Sseennaa Ozge-Ka merhaba ben ona takipliyimdim hep o yüzden bişey diyemiyorum ama arayıp sorun bence cok yardımcı olurlar.
Ozge-Ka Sseennaa teşekkür ederim bir arayıp görüşeyim:) detaylı ultrasonda güzel bakıyor diye duymuştum da o yüzden sordum