marnus Ebruerdi59 8 aralık gözüküyor tahmini doğum günü.zaman daraldıkça heycan, stres birbirine girdi😂😂😂
Ebru_cekin06 marnus benimde 8 Aralık gösteriyor ama ntsde ufak capli sancilarim cikti ilkinde ikincisinde de biraz daha coktu bu ay yoksa aralik ayi kesin geliyo
Fatma4506 Ebruerdi59 Benim de 26 Aralik ama erken dogum riskim var. Benim oglanda kipir kipir masallah🙃
marnus sliya30 8 aralık gözüküyor benimde tahmini tarih. Bakalım önce hangimiz doğurcak😂heycan var mı
Kbra240 Ebruerdi59 ayyyy geçen sene bu zamanlar bende çok heyecanlıydıım 20 aralıkta doğmuştu oğlum şimdi ise doğum günü için heyecanlıyım zamaann ne hızlı 🥲🥲
Ebruerdi59 Flz-cner98 normalde tahmini bir tarih verebilir. Ama sezeryan olacaksan gün belirleniliyor. Tabi erken gelme ihtimalide var her türlü hazırlıklı olmakta fayda var
Kuskoysunlaryoluna 20 Aralık görünüyor. 35+1 olduk çok hareketli bi kızım var bakalım ne zaman nasıl gelecek
didemakk Doğum 27 aralık görünüyor bizimde, erken gelir diyor herkes kız olduğu için 15 inden sonra beklemedr olcaz bakalım inşallah
Elif-Turan5036 Benim de 12 Aralık olarak gözüküyor 36+2 doktor henüz birşey söylemedi o yüzden uygulamaya göre gün sayıyorum. Doktor ne zaman tahmini birşey söyler acaba yarın kontrolüm var
Ebruerdi59 Elif-Turan5036 yani normalde konuşulması lazım. Normal doğum mu sezeryan mı istiyorsun diye bize sormadan biz sezeryan istiyoruz dedik sonra zaten bize tarih söyledi 3tane bizde 26aralık olsun dedik
zumzum Ebruerdi59 33+4 heycan, endişe, korku, mutluluk, tarif edilemez duygular içerisindeyim. 🤭🤣 Ağırlaştım iyice hemen yoruluyorum. Hastane çantam felan da hazır bi bebişimiz eksik. Heycan ve dört gözle bekliyoruz oğluşumuzu bakalım.🤭😁🧿💃
Ebruerdi59 zumzum benimde yarım 33+1 olacak bakalım. Aynen heyecan stres karışık duygular içindeyiz😁 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿☺️
Yabangulu16 zumzum bende34+4 ama daha çanta filan hazır değil birde sezaryen olacak dr 15 Aralık dedi tabi erken gelmesse paşam
Elif-Turan5036 Ebruerdi59 anladım canım bakalım belki yarın birşey söyler zaten bebek doğum pozisyonunda senin kaç haftalık?