Ebruerdi59 zumzum benimde yarım 33+1 olacak bakalım. Aynen heyecan stres karışık duygular içindeyiz😁 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿☺️
Prensesim- 33+4 haftalığız 🙏🧿 normal doğum düşünüyorum nasip olursa prensesim aralığın kaçını seçerse 🥰
Elif-Turan5036 Ebruerdi59 anladım canım bakalım belki yarın birşey söyler zaten bebek doğum pozisyonunda senin kaç haftalık?
TeoMom Ebruerdi59 Bende de kıpır kıpır bir erkek😆 35+1 olduk 38de alacak doktor 7-8 Aralık gibi 3 haftamız kaldı ne ara bugünlere geldik anlamadım
Elif-Turan5036 Sezeryan normal doğuma göre daha erken oluyor değil mi sezeryan da gün seçiliyor ama normal doğumda sorun olmazsa bebeğin gelmesi bekleniyor yanlış bilmiyorsam
Yabangulu16 zumzum bende34+4 ama daha çanta filan hazır değil birde sezaryen olacak dr 15 Aralık dedi tabi erken gelmesse paşam
zumzum Yabangulu16 Bence hazırla insan durdukça üşeniyo vallahi bide bişey unutuyosun ekliyosun felan uzun iş. Hallet gitsin. 🤩
Kuskoysunlaryoluna Esra_4572 40+0 o tarihe denk geliyor evet ☺️ Ben normal doğum istiyorum o yüzden belli de olmaz tabi daha erken de olabilir. Gerçi doktor doğum şekliyle ilgili bir şey demedi henüz umarım normal doğum için uygundur her şey 🙏🏻
Esra_4572 Kuskoysunlaryoluna bende normal doğum bekliyorum ki dokturmlada öyle konuştuk birde benim sezaryan sonrası normal doğum planlıyoruz nasipse
TeoMom Kuskoysunlaryoluna Aslında tam net değil sadece şekerden dolayı doktor çok bekletmek istemiyor büyük ihtimalle 38de Sezeryan olacak ama haftaya konuşacağız normal doğumdan da biraz korkuyorum açıkçası hamileliğimin çoğu biraz riskli olmasından dolayı yatarak geçti çok da kilo aldım 🙈 sağlıkla gelsinler de nasıl doğduğu hiç önemli değil tabi🥰
Ebrarabla_06 Ebruerdi59 bizde son 20 gün kaldı doğuma doğum 5 yada 6 Aralık gibi dedi doktor ama bakalım ne zaman gelecek prenses hanım herşeyi hazır sadece prenses hanımı bekliyoruz
Ebru_cekin06 marnus benimde 8 Aralık gösteriyor ama ntsde ufak capli sancilarim cikti ilkinde ikincisinde de biraz daha coktu bu ay yoksa aralik ayi kesin geliyo
damiiss Ebruerdi59 bizimde 5 Aralık gözüküyor doğum ama bizim oğlan daha erken gelecek gibi geliyor bana. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🤲