Ebruerdi59 26aralıkta doğum olacak hayırlısıyla🙏🏻 33haftalığız. Kıpır kıpır bir kızımız. Günler azaldıkça heyecan sarıyor bizi 🙈 sizde durumlar nasıl?
Yarenn92 Ebruerdi59 aynı heyecan bende de var her geçen gün daha da artıyor 29 Aralık - 8 Ocak gibi doğum bakalım kızım hangi tarihi seçicek sağlıkla gelsinler İnşallah 😊
Ebruerdi59 Flz-cner98 Özel hastane. 33haftalık 26aralıkta sezeryan olacak. 39haftanda sezeryan olacak dedi doktorum
Flz-cner98 Ebruerdi59 bende devlet hastanesine gidiyorum 1 aralıkta kontrolüm var doğum için gün verir mi acaba
sliya30 Ebruerdi59 11 Aralık gösteriyor uygulama bakalım beyefendi ne zaman gelir tabi Allah bilir 😬 mide bulantısı ağrılı penguennli 😁😁
marnus sliya30 8 aralık gözüküyor benimde tahmini tarih. Bakalım önce hangimiz doğurcak😂heycan var mı
Defnem_26 Benimde sezeryan tahmini 30 aralik dedi 2 gun daha bekleyelim bebek durursa dedim😂 1 ocakta 39.haftaya giriyor
Ebruerdi59 Defnem_26 keşke bizimde ocakta olsa Aralık ayıda tamda son ay üzüldüm 🤣 inşallah Ocak ayında olur sizinki 😁
emirtosveannesi Ebruerdi59 34+4 22 Aralık gözüküyor bizimde heyecanla bekliyorum ama herhangi doğuracak gibiyim
Ebruerdi59 emirtosveannesi insan sürekli tetikte oluyor. Erken mi gününde mi doğuracağım diye düşünür olduk.
Nuray08 Aralık bebekleri doğar fogma$ 1 yasinda ol aklar hahahah :) bizimde uygulamaya göre 27 Aralık go$ukuyor ama kısmet bakalım inşallah zamanında gelir :)