Maysaamoms5 Elaf1981 maşallah canım ♥️bana doktor 15 haftamda hiç söylemedi 16 haftama girdim ozmana söyledi gramını boyunu felan
Busrakrq19 Maysaamoms5 şuan boyunu bende çok merak ettim yarın sorucam aklıma gelmemişti önceki kontrolde😂
Maysaamoms5 CmreKsidar maşallah kuzummm herkesin 15 haftalıkekn söylemiş 😬 benim doktor da bana 16 haftalıkken söyledi gramını
Maysaamoms5 Busrakrq19 sor kuzum 😬 bende merak ediyordum ne zaman söylicek diye 😬haftası küçük diye demiyordu sanıyordum
Esracaa1 Maysaamoms5 özelde ki bebeğin herşeyini sana göstererek anlatıyor gösteriyor devlette ki kendi baktı baktı hiçbirşey demeden en sonunda ultrason cihazını bana çeviri bak dedi ama baktığımdan da hiçbirşey anlamadım off off hayırlısı ile bi doğuraydık
Esracaa1 Yarın başka hastaneye randevu aldım ona gideceğim. Ve düşük tehlikem var doktor muayene etmeden ilaç verdi korkuyorum açıkcası
Maysaamoms5 Esracaa1 aynen özelde bakıyorlar canım , devlet diyede bakmak zorunda yani öyle şey mi olur sen bilmiyecegine göre kendisinin söylemesi lazım vallah anormal bunlar