Mavi25 Maysaamoms5 ben 15+2 iken bebeğimin kilosu 129 gr boyu 13 bişeydi şimdi 16+2 yim bilmiyorum ne kadar olduğunu 20. Haftalarda inşallah detaylıya giderken öğrenicem 🌸
aysesultann Bende bugün 16+1 oldum cuma günü cinsiyet öğreneceğiz inşalalh ☺️ Siz hareketleri hissediyormusunuz karnınızda ben özellikle geceleri yattığımda çok net pıt pıt hissediyorum 🙈
Maysaamoms5 aysesultann hissediyorum kuzum nerde olduğunu da genelde sağ tarafımda hissediyordum şimdi karnımda hissediyorum birikiyor oraya sanki 😬
Busrakrq19 aysesultann yaa bende acaba yanlış mı hissediyorum diyordum aynısı bendede oldu sol tarafıma 4-5 kere pıt pıt ses geldi sonra biraz ortalara geçti 2 defa orda duydum sonra kaçıp gitti ara ara geçişlerini hissediyor gibiyim 😂
Mavi25 Maysaamoms5 18-24 hafta arasında sanırım hatta doktorum 19 yada 20 gibi gel dedi 18 de de oluyor ama
aysesultann Maysaamoms5 bende hep sağ tarafta özellikte sağ tarafıma yatınca net hissediyorum zaten 🥹
Maysaamoms5 Mavi25 18 çok erken degilmmi bazıları öyle diyor 20 haftadan sonra yapmak daha iyi heralde
Mavi25 Maysaamoms5 aynen öyle diyorlar doktor 18 de gelseniz de olur dedi ama bende zamanlama olarak 20. Haftaya anca gidebilirim bence de 20 daha iyi biraz daha büyümüş oluyor
Busrakrq19 Mavi25 16-19 3lü tarama 20-24 içinde detaylı demişlerdi bana ama genel olarak 22-23 gibi gidiyor herkes daha net görüntü için 18 birazcık erken gibi
Maysaamoms5 Mavi25 olsun kuzum 18 çok erken benim doktorumda 20 haftalarda ancak çağırdı muaneye o gün mü gönderir yoksa başka bir haftada mı çağırır bilmiyorum