Maysaamoms5 minnakbebem gelir canım gelir öyle çabuk geçiyor ki haftalar nerden nereye geldim diyorsun ♥️🌸🌸
relativy Maysaamoms5 maşallahlar bütün bebişlerimize🌸❤ hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah😇🙏🏻❤
Busrakrq19 Maysaamoms5 yaa ben normalde sabah aç karna gidiyordum erkenden hareketli oluyordu 15. haftada çikolata vişne suyu falan içtim ama yok ertesi gün başka doktora gittim yine çikolata yedim bu seferde bacağını bacak arasına koyup kapatmıştı yarın o yüzden çikolata yememeyi düşünüyorum 😂😂
Maysaamoms5 Busrakrq19 bu bebişler çok fena çok nazlı hakkaten 😬 yarın haber ver bana canım merak ettim bence cinsiyeti
Busrakrq19 Maysaamoms5 evet ya gerçekten çok fenalar şimdiden kendi keyiflerine göre davraniyorlar 😂 yarın öğrenirsem inşallah haber veririm canım 😂
prensesinannesi94 Maysaamoms5 tabi çok büyük farklar yok aralarında😇 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
bendiyebiriii Kızçeler 17+5teyim. Cinsiyeti Perşembe öğrendim bir sıkıntı yoktu. 2 gündür kasık ve bel ağrım var. Yürürken ve yatınca geçiyor başka bir sorunum yok normal mi sizce? Rahim büyüdüğünden mi oluyor acaba?
CmreKsidar Maysaamoms5 15+6’da 14 cm olan 142 gramdı suan 19+3 üz cumartesi randevum var nasıl oldu bende merak ediyorum ☺️
Maysaamoms5 CmreKsidar maşallah kuzummm herkesin 15 haftalıkekn söylemiş 😬 benim doktor da bana 16 haftalıkken söyledi gramını