mucizemizibekliyoruzz Lunaa valla ben hiç tüketmiyorum 34. Hafta hiçbirini tüketmedim. 1 bardak kola dahi içmedim. Bebişimi düşünüyorum ☺️
Mmelike12 Kızlar merhaba hamilelik döneminde cheesecake yemenin sakıncası olduğunu düşünüyorum sizce de öyle mi sonuçta orta kısmı yumuşak kalıyor yumurtalı olan bölüm
AE42 mucizemizibekliyoruzz Parfüm, oda spreyi tarzı yapay kokulardan olabildiğince uzak durmak, geriye doğru esneme uzanma haraketlerinden kaçınmak 🙋🏻
MercimekHabbesi Sosyal hayata dair doktorumdan duyduğum en güzel söz şuydu; Rutin hayatından ödün verme, bol bol hareket et (tabi ki burda ağır kaldırmaktan , bebeği tehlikeye atacak hareketlerden bahsetmiyoruz. ) spor yapmaktan, rutin temizliğinizi yapmaktan, gezmekten eğlenmekten geri kalmayın hanımlar. Kendinize ayırdığınız vakitler en değerli vakitlerdir. Ben 4 aylık hamileyim zumbaya gidiyorum ve gergin düzenli yürümeye çalışıyorum. Hayat böyle çok güzel.
Mrvesrkn mucizemizibekliyoruzz bol bol dua edilir kuranı kerim okunur salavat getirilir... Dedikodu yapılmaz...
mucizemizibekliyoruzz Mrvesrkn bunlar dini inancı olan herkesin yapması gereken şeyler zaten hamilelikle alakası yok ki 😊 genel şeyler değil yani inancı olmayanlar için geçerli değil sonuçta. Ayrıca dedikodu da ahlaki olarak zaten kimsenin yapmaması gereken bir şey
Mrvesrkn mucizemizibekliyoruzz muhakkak tabiki haklısınız herkez bişeyler söylemiş buda benm fikrim olsun dedim sonuçta elhamdülillah müslümanız
Gizemkcayir mucizemizibekliyoruzz bende ilk defa duydum ve sevdiğim meyvedir doktora sormak lazım tabi
Fatmasnny Gizemkcayir Gebelik döneminde günlük 1 bardak nar suyu veya 1 adet nar tüketilebilir. Nar içeriğinde C vitamini, B vitamini, Demir ve Potasyumdan açısından zengin bir besindir. internette yazan Bilgidir
mucizemizibekliyoruzz Gizemkcayir yani ben c vitamini olduğu için tedirgin olmadım açıkçası. Yedimde hep bişey olmadı. Bitek bu forumda duydum zaten nar olayını
Fatmasnny Purple Gebelik döneminde günlük 1 bardak nar suyu veya 1 adet nar tüketilebilir. Nar içeriğinde C vitamini, B vitamini, Demir ve Potasyumdan açısından zengin bir besindir. internette araştırdım. Bir sakıncası yok görünüyor narın @mucizemizibekliyoruzz