Fatmasnny Purple çay kansızlık yapıyor ve gıdalar ile birlikte tüketildiğinde Demir eksikliğine sebep oluyor. Benim insülin direncimde olduğundan diyetisyen doktoru günde max 2 bardak çay tüket diye uyarmıştı. çayı çok içmeyin
mucizemizibekliyoruzz Purple çay kahve bunlar kafein içerdiği için bebeğin kilo alımını durduruyor bilmiyormuydunuz? Günde en fazla 2 açık çay ve 1 türk kahvesi içebilirsiniz. Oda en fazla yani. İçmeseniz daha iyi. Kafein bebek için faydalı değil.
mucizemizibekliyoruzz Purple ve tabii ki su yerine geçmez 😊 günde 2-3 litre su içmeniz lazım yetmez çay ile yani
Fatmasnny Purple doktor ama sonuçta seni şuan en iyi o tanıyor 😉 birde Banu çiftçiyi YouTube da araştır derim o seni her konuda bilgilendiren videoları var.telefona yüklenen uygulamasıda var. Aklıma takılan herşeyi ondan bakıyorum ben.
mucizemizibekliyoruzz Purple c vitamini ya asıl şimdi yenmesi lazım gripten koruyor. Ben haftada 3-4 tane yiyorum hiçbişey olmaz
GmzCml mucizemizibekliyoruzz gebelikte boza içmenin de çok faydası var bebeğe en güzel kilo aldıran içereceklerden biri tabiii anneye de 🙂
mucizemizibekliyoruzz GmzCml aa evet bak kimse söylememişti bunu iyi hatırlattınız 😊 bide kefir çok faydalı
Cigdemilkar Hamilelikte aci yemenin bi zarari var mi ? Dogumdan sonra sutten geciyor hamileyken yiyebilirsin dogumdan sonra yiyemezsin diyolar ama bilemedim simdi🙄 tecrubeli anneler bi yorum yapsin bakalim bende suracikta beklemede kalayim☺️☺️☺️
mucizemizibekliyoruzz Cigdemilkar acının bebeğe değil size hazımsızlık yada mide yanması gibi zararı olabilir. Hamilelikte çok acılı ya da çok baharatlı şeyler tüketilmemesi lazım bu yüzden 😊
rileyss Retinoik asit içeren cilt bakım ürünleri kullanılmamalı, cilt tarafından emilip kan dolaşımına karışıyor bu aist ve bebek için zararlı. Anti aging ürünlerin bir çoğunda mevcut, sivilce karşıtı bakım kremlerinde de mevcut. Kullandığınız ürünleri inceleyip doktorunuza sorun mutlaka
Tonyali tbnck bende bir kaç kere yaptığım oldu ama sürekli tüketilmemeli diye düşünüyorum sonuçta yediğimiz içtiğimiz şeyler zaten ne kadar sağlıklı ki bilemiyoruz
ArzuTan Fatmasnny bende çok korkuyordum bu konuda taki doktorumun sakıncası yok diyene kadar herşey çok şükür ıyi