26062021 ya bu nasıl insanlar ya okurken cinnet geçirdim. Benzerlerini ben de yaşadım desem. Çok zor günlerdi. Lohusa depresyonuna girmiştim, ilk bebek aşırı tecrübesizim herkes gibi. Sütüm az, bebek kuveze alındı 2 gün, ama bana 2 ay gibi geldi enfeksiyon falan çikti beslenemedi mama başlandı. Kaynana ile yaşiyodum zaten 10 gün yattık hastanede çıktık gittik torununun yüzüne bakmadı bana gözün aydın olsun geçmiş olsun demedi 1 saat biz yokmuşuz gibi davrandı oğlum gel yemek ye gel çay iç sanki oğlunu 1 senedir görmüyo. Mama veriyorum diye neler dedi ben sabahlara kadar emzirirdim bilmem ne diye irdelerdi, incir kaynattım sütüm çoğalsın diye kavga çıkardı neymiş küçük doğra niye büyük doğradım diye bir bardak inciri zehir etti. Her gelene biz neler aldık yesin içsin diye içmedi yemedi mama veriyor diye reziI etti. Kimse bilmiyor yediğim lokma içtiğim suyun nasıl laf edildiğini tabi. Her gün sabah akşam kavga huzursuzluk çıkardı sonunda sinir stresten bıçak gibi sütüm kesildi. Allah’a havale ediyorum her gün. Nolurdu kızı gibi görse yardımcı olsa ama nerde nasıl huzursuzluk çıkarırım yuvalarını yıkarım diye şaşırırdı. Oğlum 3 ayliken çiktim Baba evine geldim canınız cehenneme dedim. Şimdi mutluyuz çok şükür, ama o günleri kaç sene geçerse geçsin unutmucam . Emzirmem çok içimde kaldı 2 ay zor emdi oda bir kaç yudum. Benide geçtim çoçuğumun hakkını nasıl verecek merak ediyorum. Çok çektirdi çok anlatmakla bitmez eziyetleri. Elimden gelse hafızamı sildiririm. Eşim annesiyle yaşarken aynı senin eşin gibiydi oda laflar sayardı. Senden ana mı olur ne biçim annesin der dururdu. Günde 1 saat uykum zor oluyodu halim yok emzirirken gözlerimi tutamazdım diye ederdi üstelik bu lafları. Bakma şimdi iyiyiz ama ben eşimi de annesini de Allah’a havale ediyorum hakkım helal değil. Ne kadar iyi olursa olsunlar açtıkları yara kapanmayacak şekilde zihnimde yer etti. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden . Bir bebeğin olmasından korkmakta haklisin bişey diyemiyorum ben ikinci çocuk istiyorum şuan, ilki o kadar çok kötü anılarla olduki. Eğer olursa ikinci bebeğim bu sefer daha iyi olacağına eminim . Kaynana gibi ifritten uzaktayım. Huzurumuzu bozan yok. İmkanı olan uzağa kaçsın gitsin valla. Ne kadar yakınsan evliliğin o kadar kötü oluyo . Umarim daha iyi günlerin olur . Eşin bir gün yeniden Baba olmayı hak eder.