Bfduam yagmur089 pko yu.yok eden ilaci dr mu vermişti, kendo başına mı araştırıp almıştın, adı neydi?
yagmur089 Bfduam ewt canim internette Mehmet Fatih kararsli diye yaz o doktun ilaclari hem bitkisel kendi yapiyor bende deniyim dedim denedim bir ay olmamisti ama kontrole gittigimde yok olmustu ben bile sasirmistim snra hamile kaldim advictor diye bi ilac kullandim onu onerdi doktr
Bfduam Likayolcusu bu ay takipteydim tutmadı vende, arkadaşımda da tutmadı. Diger sorularıma cevabin var mı kac ml,kac tane vs.
Likayolcusu Bfduam beş gün sabah akşm aldığımız için 10 adet kullandık kaç mg hatırlamıyorum bakmam lazım çok küçük ama bakıp yazarım yine
Bfduam Mucizem33 yinede uzun zaman sonra olmus istedigin zamanlari total düşünürsen. Ha dedin mi olmuyor, benomde 2 yıldır olmadı ilki hemen olmus, ikinci 8,9 ay sonra olmuştu.
Mucizem33 Bfduam canım.soyle 4 sene kendim.istemedim . sonrasında arada istedik denedik sonra vazgeçtik istemedik hep böyle devam etti
Momm278 ayoLNolduYine supriz bı şekilde hiç beklemedigim anda oğlum 13 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim simdi 3 aylık olduk
momqq Beyzz6 vardır hersyde bi hayır dedikleri bu olsa gerekk dış gebelik için ilk uzulmussundur ama snra bak nelere sebp olmuş ☺️ canım bide devltte sen anestezili mi oldun çok ağır demişti doktorum o yuzdn anestezili ol demsti
Beyzz6 momqq canım açıkcası devlette anestezi yapmıyorlar benim tanıdığım olmasına rağmen muamele çok iyiydi lakin yapmadılar pek önermiyor devlet olduğu için anestezi almasın vücut diye. Ama bana şu an tekrar deseler gider özelde anestezili yaparım 30 saniye bi acı ama gerçekten her acıyı gördüm bunu yaşamamıştım. Biraz travma kaldı bende ama senin acı eşiğin yüksekse değerlendir. Birde benim tüpüm tıkalıymış belkide ondan ağrı fena oldu. Filmden sonra hiçbir şey yaşamadım güzel geçti ne kanama ne ağrı
Melekd ayoLNolduYine benimde ilk bebegim ilk ayboldu suan kizim 1 yasinda 2.yi istiyorum 5 aydir korunmuyorum olmadi. Ilki hemen olunca bende dusuncelere kapildim acaba bir sorun mu var diye allah hayırlısını nasip etsin bebek isteyen herkese
momqq Bfduam annesi verio ev satio arsa satio borçlarını yatiriyor ama o borçlar bitmior resmen tekrar yenilenior bikmislar artkk hesap yok kitap yok satıp satıp senin yaptgin borclarami oducem baban bunlar için mi yaptı bu malları faln yiyemiyor işte o kadr malı 🤷🏻♀️ Gittim doktra hiç bi sebep yokk yumrtaliklarn gayet iyi dior burda bi kızın postuna dek geldim doktr bana tuplerin tıkanmıştr rahim filmi çek demsti ben yapmadm burda kızın o yorumunu gördüm oda tupleri tıkanmış meğersem onunda 2-3 senedir olmuyomus heralde bnde bu ay gdip onu yaptrcam
momqq Bfduam bnce bi git gözük bsy olmaz kontrolden bide tuplerden olmadgini düşünsene kaç senedir boşuna sikintiya girmisiz halada gircez belkide
Lucy ayoLNolduYine Bekleme canım internet’ten sipariş ver anca gelir. Daha ekonomik oluyor. Ben faydasını çokça gördüm o yüzden söylüyorum.
Bfduam momqq ben cektordim gecen sene canım, hormon degerlerinden olmuyor benim, yumurta kalitesiyle ilgili.
momqq twinboymama büyükleri dinlemek gerekiyor bazen gerckten banada çok dediler çok geçmeden bidha yap ikisi bi arada büyür birz zorluk çekersin ama snra rahatlarsin birini yapcn büyütcn snra rahata kavuscan derken bidha yapcan tam rahata alismsken zor olur demslerdi dinlemedim yok bu büyüsün bi dedm ama şimdi pişmanım olursa ard arda istiyorum 😁🤷🏻♀️