ikibaloglanannesi 18 haftalıkken öğrendik oğlumuzu💙 Cinsiyet partisi yapmadım :) Ama dün anı olarak babyshower yaptım 27 haftalık olacağız bu gece🧿👶🏻.
bendiyebiriii ikibaloglanannesi 17-18. Haftalarda kasıklarınızda ve belinizde ağrı var mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?
Patricia zeynepmom34 allah bebişinize kavuşmayı nasip etsin. Ben yapmadım çünkü ultrasonda direk bacaklarının arası açtı ve oğlum kendini gösterdi. Gerçi göstermeseydi bile cinsiyet partisinden ziyade kız arkadaşların sürpriz yapacağı baby shower partisini daha çok tercih ederim. Annenin haberi olmuyor yakın arkadaşları ihtiyaçlarına destek olmak için hediye alıyor falan daha çok hoşuma gidiyor
CmreKsidar zeynepmom34 hiç bisey yapmadım zaten yapmayı düşünmüyordum ama çok güzel çok hoş bir anı kalıyor. Doktora gittim direk söyleyeyim mi dedi söyleyin dedim öyle öğrendim ağladım da kızım olacak ☺️☺️❤️
yagmur089 zeynepmom34 çok gzl olmus biz malesef boyle yapamiyoruz imkanlar el vermiyor bi kutunun icerisine emzik test bitane giysi hangi cinsiyet ise birde not inşallah 11 haftaligim bklm ne zmn ogrencem daha ogrenmedim bir tnede oglum var
bendiyebiriii Naraji ay sanıyorum rahim büyüdüğü için ya çok kişi var böyle. Sabahtan beri herkese yazıyorum burdan😅