zeynepmom34 Herkese selamlar kızlar cinsiyet öğrendiniz mi? Neler planlıyorsunuz? Biz böyle bir şeyler yapmaya çalıştık sevgiler 💙👼🏻🤲🤗
HanlarinMomysi zeynepmom34 Eşimle bu hafta sonu villa kiralamayı düşünüyoruz. Bir tane oğlum var eşim ben oğlum villanın bahçesinde futbol topuna tekme atarak öğrenmeyi düşünüyoruz 🙈 baş başa istiyoruz Bakalım cinsiyet belli evde zarfta ikinci gebeliğim. Kesinlikle açıp bakmadık yemin ettik 😃 Hemde oğlumun doğum gününde öğrenmiş olacağız. Bu yüzden hem doğum günü hem cinsiyet partisi hemde ufak bi tatil🙈
Selisscee Bende yapmayı düşünüyorum sırf eğlencesine ailelerimzle birlikte yoksa abartılacak bir konu olmadığını herkes biliyor zaten 🥰
KeremikoBayky Çok güzel olmuş hazırlıklarına bayıldım ben de yapmıştım hiç unutulmayacak bir anı kaldı resimlerini büyüdüğünde ona göstermek için sabırsızlanıyorum bu fikri kim düşündüyse iyiki düşünmüş saçma bulanlarıda asla anlayamayacağım
Mayaknyazli zeynepmom34 iyi yapmişsiniz. Insallah ben de yapicam. Iki oglum oldu benim de esim asger oldugu icin hic yanimda olmadi cinsiyyet oyrenirken. Şimdi yanimizda ve bu bebişi onunla oyrenicem insallah. Sizi cok iyi anliyorum😍insallah sag salim qucaginiza alin bebisinizi🙌😍
Nare_33 zeynepmom34 çok güzel iyi yapmıssız.Saglıklı alın insallah kucagınıza.Tüm hamıleler saglıklı alsın kucagına bende.Benim eşimgil taş devrinden kalanlar onlara özel birsey yapalım soylendıkde neye gerek var boş şeyler söyler durarlar .Ama benim isteyimde kalbımde kırılarak kalır susarım 😔