Gece1230 Kubra-2363 Doktor zarfın içine yazıp verdi böyle bi organizasyon yapacağımızı bildiği için sonradan benim içime bi şüphe düştü acaba değişir mi diye ama emin olmasa böyle bir şey yapmazdı sanırım 😂
Mommyustn zeynepmom34 ben de yapmak istiyorum süsleri nereden aldınız? Bir de balon patlatarak mı öğrendiniz? Balonsa balonun içini kim doldurdu? 😊
zeynepmom34 Mommyustn görümcem doldurdu indirimde 130 cinsiyet partı malzemeleri yazın şuan 175 tl falan görümcem halletti balonu patllattıktan sonra çekilmiş bu foto vidyom var instagramda 🤗🤗🤗🤲🤲🤲♥️♥️♥️
Gece1230 Mommyustn biz organizasyoncuyla anlaştık ama aynı balonları trendyoldan makaron balon olarak bulabilirsiniz ☺️
Zekiye_27 Kızlar benim de vajinamda ağrı oluyor 14 haftalığım kontrole daha var önemli bişey mi yaşayan varsa yazabilir mi
pinarsabrii Böyle bir organizasyon yapmıştık bizde. Organizasyon tutmadık, parti süsleri satan bir internet sitesinden aldık her şeyi, kendimiz yaptık. Aile arasında, sevdiklerimizle ufak güzel bir kutlama olmuştu. 16+6 iken partiyi yaptım. 12 haftada doktor tahminde bulunmuştu ama doğru çıktı. Cinsiyeti sadece annem biliyordu, balonu o doldurttu😄 şimdi 26 haftalık olduk artık. Eğer içinizde varsa muhakkak yapın, çok eğlenceli oluyor ❤️
zeynepmom34 pinarsabrii aynen çok eğlenceli bende aile arasında yaptım 16.haftadada yaptık 🤗🤗🤗🤲🤗👼🏻👼🏻💙💙
kaderbylozturk zeynepmom34 çok güzel olmuş sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım ben ıkı kere sorun yasadıgım ıcın gebelikte bundan oncekiler oyuzden boyle bırsey yapmak istemedım ne olacagı yıne bellı olmaz dıye bu 3. Hala acaba diyorum ınanamıyorum 37 olucaz ınsallah yarın koyafetlerını bıle 7. Ayda aldım
SemaArin zeynepmom34 MUCİZE 3 SENE SONRA HAMİLE KALDİM ÇOK ŞÜKÜR EŞİME SÜRPRİZ YAPACAM VİDEO CEKCEM HATİRA KALSİN DEDİM BECEREMEDİM HEMEN İDRAR TESTİNİ YAPARKEN SÖYLEDİM 🤦🏼♀️ cinsiyette de PARTİ YAPİYİMMHATİRA KALSİN DEDİM ONUDA BECEREMEDİM HEMEN SOYLEDİM 😂😂😂
Esiraa Bende eşimin doğum gününde yaptım amacım doğum günü yapmaktı birden cinsiyet partisine dönüştü eşim arada kaynadı 😂😂😂 hem eğlenceli oldu hem istediğim gibi oldu eşim baya mutluydu 💙🤪🤪