Arkadaşlar 37. Haftada Doğum yapıp sıkıntı yaşayan var mı ?
37. Haftada Doğum 🤔
Esrakonyar ablam yapmıştı canım bi sıkıntısı olmadı,, noldu bi sorun mu var 😐
Esrakonyar ben 37+4 te doğum yapmıştım çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı canım hayırdır inşallah bi problem yoktur 😐
Esrakonyar 37. Haftanın bitimi 38. Haftanın başlangıcı zamanında Doğum başlangıcı olarak nitelendiriliyor. Yani bebek tüm gelişimini tamamlamış oluyor. Ama ekstra bir durum da oluşabilir. Her hamilelik birbirinden farklı ilerliyor
Hacer7 32. Haftadan beri erken Doğum riskim var ilaçlarla erteledik ama bizimki pek duracak gibi görünmüyor doktor bey alabiliriz haftaya dedi tedirginim 😔
Aldoemr erken Doğum. Riskiyle uğraşıyoruz 33.haftadan beri oğlum pek duracak gibi görünmüyor çokta yordu beni açıkcası ama küveze girer diye çok tedirginim
Esrakonyar ben 37. Haftada doğum yaptım sıkıntı yaşamadım çok şükür 🤗
Esrakonyar 37 ekren dogum sayılmıyor 34ten sonra doktorlar bile diyor tehlikeyi atlattık diyor belki bir ihtimal solunum skntısı olur oda en fLa 2 gun bekletirler cogundada olmuyır bu sıkıntı saglkla al kucgaına
mlssrn kaç kilo doğdu peki hemen çıktınız mı hastaneden ?
Kadze aminnn hepimiz inşallah
Esrakonyar cnm bnmde 30.hftadan belli erken dogum riskim vardi bebegim asagida cok ve serumlarla durdu kac kez yattim ciktim hastanede..suan 37+1 iz sancilarm hala var ama doktorum gecen hfta bile gelirse sorun yk dedi bakalm bgn ne deyck acilmam olmadgi icin eve geliorum yksa cokdan dogmusdu
Esrakonyar 2,700 doğdu 2 gün kaldım normaldi yani bebek de hemen yanıma geldi hiç yoğun bakım vs olmadı çok şükür🙏🏻Biraz küçüktü ilk başlarda 2 ayda topladı yetişti ay olarak.. hatta şuan 6,5 aylık 9,5 kilo oldu büyüdü baya inşallah sizinde sorunsuz kucağınıza alırsınjz🙏🏻🙏🏻
Esrakonyar hiç korkma sen kafana takarsan olmayacağı varsada olur benim oğlum gayet sağlıklı oldu doğumun ertesi günü çıktık hastaneden sıkıntı yaşamazsın sende inşallah içini ferah tut. Şimdide ikinciye hamileyim ben 32+5 teyiz ve benimde erken doğum riskim var ilaç kullandım azaldı riskim hiç korkma sen sakin ol yeterli canım sağlıkla gelsin kuzularımız 🤗
Hayalll benim de bugün kesinleşti allah nasip ederse bir hafta sonra 37+3 de kavuşucaz allah nasip ederse 🙏🏼
mlssrn allah razı olsun 37+3 olarak belirlendi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏼
Aldoemr allah razı olsunn hepimiz sağlıkla sıhhatli kavuşuruz inşallah 🙏🏼
Esrakonyar sezeryan mi olacak cnm? Bnde az once gittim geldim 40a kdr bekleriz diyorr
Esrakonyar ben 37 hafta 2gunlugum 1cm aciklik var dedi sancim gelsin dogurum istiyorum artik
Esrakonyar benimde riskim var bebeğim kilo almıyor diye doktor alacam diyor :(( canım ya allh yardımcımız olsun
Esrakonyar benimde şuan 32. Hafta ama bebeğim küçük daha 1 kilo 600 gram