Esrakonyar hiç korkma sen kafana takarsan olmayacağı varsada olur benim oğlum gayet sağlıklı oldu doğumun ertesi günü çıktık hastaneden sıkıntı yaşamazsın sende inşallah içini ferah tut. Şimdide ikinciye hamileyim ben 32+5 teyiz ve benimde erken doğum riskim var ilaç kullandım azaldı riskim hiç korkma sen sakin ol yeterli canım sağlıkla gelsin kuzularımız 🤗
37. Haftada Doğum 🤔
Hayalll benim de bugün kesinleşti allah nasip ederse bir hafta sonra 37+3 de kavuşucaz allah nasip ederse 🙏🏼
mlssrn allah razı olsun 37+3 olarak belirlendi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏼
Aldoemr allah razı olsunn hepimiz sağlıkla sıhhatli kavuşuruz inşallah 🙏🏼
Esrakonyar sezeryan mi olacak cnm? Bnde az once gittim geldim 40a kdr bekleriz diyorr
Esrakonyar ben 37 hafta 2gunlugum 1cm aciklik var dedi sancim gelsin dogurum istiyorum artik
Esrakonyar benimde riskim var bebeğim kilo almıyor diye doktor alacam diyor :(( canım ya allh yardımcımız olsun
Esrakonyar benimde şuan 32. Hafta ama bebeğim küçük daha 1 kilo 600 gram
Esrakonyar risk neden peki cnm ? Nasl bi durum var
Hayalll evet canım sezeryan ben kendim istedim
sevsonsuza bana bakıldı Cumartesi günü açıklığım hiç yoktu zaten sezeryan istiyorum bende
Hacer7 kaç haftalıksın peki neden kilo almıyormuş bebek ?
Hacer7 peki neden kilo almıyormuş bebek 😔
37+1 de normal Doğum yaptım 3650 gr her şey yolunda oldu çok şükür 🙏🏻
Duyguak bu mesajlarınız o kadar içimi rahatlatıyor ki sağolun 🙏🏼
Esrakonyar bana 40a kadar bekleriz acilmani eger suyun veya kanaman gelmezse dedi ...offf bi an once acilmam olsa keskee cok sanci var cunku
Hayalll yürüyüş yap canım yavaş tempolu açılman olur belki insan son zamanlarda daha da sabırsız oluyor 🤦🏻♀️
Esrakonyar başladik canim bakalim nasil seyredecek zaman yuruyus ve squat dedi ilik suya otur dedi 30 dk hayirlisi diyelim insallah isdedgm gbi ilerler...insallah snnde ayni sklde 🙏🙏
37+6da dogum yaptim cok sukur bi sikinti yasamadik.