Crocuss evet gebelik bildirmini yaptım sonra hep onlar aradı beni
sağlık ocağı kontrolleri
Kadze ilk kez dopplerle dinlediler yarın 29. haftaya gireceğiz nasipse
her ilde uygulama farklı sanırım kimi ayda nir kimi üç ayda bir çağırmış okuduğum yorumlara bakarsak. sağlık sistemi tekse neden bu kadar farklı uygulama var acaba 🤔
deletedmom6295
Valla canım sağlık ocağım benim her ay çağırıyor kasım 29 son kontörl Aralık’ta Doğum zaten ondan sonra bebişinle geleceksin dedi 😌 12 haftamdan beri düzenli olarak her ay çağırdı guatra her ay bakıyorlar tokluk açlık kan şekeri tam kan sayımı yapıyor doktorumda yapıyor gebelik şekerim olmasa bile özen gösteriyor doktorumda yaptırdığım tahililerimi bile görmek istiyor burda bazıları hiç çağırmıyor bile diyor 🤔
Valla canım sağlık ocağım benim her ay çağırıyor kasım 29 son kontörl Aralık’ta Doğum zaten ondan sonra bebişinle geleceksin dedi 😌 12 haftamdan beri düzenli olarak her ay çağırdı guatra her ay bakıyorlar tokluk açlık kan şekeri tam kan sayımı yapıyor doktorumda yapıyor gebelik şekerim olmasa bile özen gösteriyor doktorumda yaptırdığım tahililerimi bile görmek istiyor burda bazıları hiç çağırmıyor bile diyor 🤔
Bizimkiler de çok ilgili. Bütün tahlillerimi yapıyorlar vitamin ilaçlarını ücretsiz veriyor ebe hanım saolsun. Takipleri çok güzel yapıyorlar ben memnunum 👍
deletedmom6295 beni bir kere aşıya çağırdılar tetanoz için, doktorum gerek görmediği için gitmedim. bir kez de kan ve idrar tahlili için çağırdılar gidip verdim ama o günden beri ne arayan var ne soran. kendim aradım tahliller ne oldu diye, 6 ay saklanıyor gelip sonuçları bankodan alabilirsiniz dediler. bir daha da çağırsalar da gitmeyi düşünmüyorum
deletedmom6295 beni her doktor kontrolümden sonra arayarak çağırdılar ve bebeğimin gelişimini, benim tansiyon ve kilomu not aldılar. Şuan 35 haftalık gebeyim geçen gün son kontrole gittim Doğumda olacak şeyleri, ilk sütün önemini ve bebeğim doğduktan sonra bebeğime yapılacak işlemleri ( topuktan kan Alma, işitme testi gibi) anlattı.