Gulcag geçen kontrolde tahlil yapmışlardı bu kontrolde tahlillerim olduğu için değerlerini alıp bir de kalp atışı dinlediler o kadar. sözlü emzirme eğitimi verildi ama bence saçma bir eğitimdi 10 dk da yaptık mı yaptık tarzında maket yok örnek resim yok video slayt yok
    İlk kayda siz mi gittiniz saglık ocağına ben hamileyim diyerek?
      deletedmom6295 beni çağırmasını beklemiyorum 2 haftaya gidip bi kan veriyorum. Her hafta gidip 3 kez şeker verdim. Riskli gebeliğim var dedim ve sağolsunlar yardımcı oluyorlar.
      deletedmom6295 Ay kuzum o kadarının bilmiyorum yalan olur ama ben ebemden çok memnunum Odası özellikle çoçuk bölümü en güzel olan ebe çok dikkatli makette gördüm sanki her gittiğimde dergi verir mutlaka. Bilemiyorum ki. Ama emzirme Doğum yaptığını hastanede bire bir veriliyor kuzenim yeni doğum yaptı özel ebe geldi herşeyi Detaylı anlattı bırakmadı 2 saatte bitmiş geldi tekrar tekrar gösterdi.
      deletedmom6295 en son geçen hafta çağırdı bir sonraki kntol aralıkta dedi zaten aralıktan sonra doğum var çsğırsada olur çağırmasada ben anlamadım sağlık ocağını beni toplamda 3 kere çağırdılar bütün gebe pilim boyunca nasıl takip sistemleri var ben çözemedim açıkçası😨muayne olduğum hastanede kan vermeye karar verdim böylecs uğramamış olurum
      deletedmom6295 ayda bir gittim neredeyse 36. Haftaya kadar kontrol ettiler. Artık Doğumdan sonra bebekle gideceğiz. Ama kan tahlili olmadım bu süre içerisinde, hastanede yapılan tahlil sonuçlarını götürdüm sürekli
      deletedmom6295 ben hamile olmadan öncede ebe arardı beni. Hamile misiniz diye sorardı. Hamile oldugunuzu öğrendiğinizde gelin kayıt yapalım dedi. Bende hamile olunca gittim hem kayıt yaptı hemde kan idrar tahlili yaptı. Kayıt yaptıktan sonra bi kağıda tahlil yaptıracağım günleri yazdı ve 20. Hafta aşısı gel diye not yazıp verdi. 2 hafta sonra gidecem bende tahlil için. Ben memnunum saglık ocağından güzel ilgileniyorlar
      Hamile kalınca tahlil için gitmiştim birde 20 haftalıkken gel tetanoz iğnesi yaplılacakmış başka birşey için çağırmadılar
      deletedmom6295 canım burada ki yorumlara göre her saglık ocagı farklı davranıyomus onu anladım ben sadece aşı icin gitmiştim benim ilgili ebemde pek ilgili olmadıgı icin sadece kilo ve tansiyon kontrolü yapıyor yarın bi daha var bakakım bi sefer ne olacak bu arada 3 ayda bir cagırdılar beni
      Fatoscbk kaç haftalıksınız? Denizlideki saglık ocagım cok ilgiliydi sürekli arardı gebe kalmadan önce bile izmire taşındık ordakinden eser yok
        deletedmom6295 inanir misiniz beni kac aydir hic aramadi sormadilar.sadece asi oldum tetanoz o kdr.baska yok.3ay oldu nerdeyse.aksam da esime dedm bni cagrmiyolr hic aylik kan testi idrar testi kilo olcumu tansiyon falan bakmalri lazm sekere falan dedm. Arasam mi bilmiyorm acikcasi baya da uzak bana tek basima gdemem.
        11. haftaya girdim.az önce aradılar bilgilerimi aldılar. 20. haftada tetanoz aşısı var dediler. ikili taramayı da hatırlattılar o kadar
        deletedmom6295 kayıt olurken benim kagidima gebe yazmışlardı o zaman 8 haftaliktik beni aradılar bir gün gelin aşı kartı çıkaralım diye gittim kayıt oldum sonra 1.5 ay sonra kan tahlili için çağırdılar doktoruna göster dediler tetenoz asisinida 2 doz olacaksın dediler ikisinide 1 ay arayla vuruldum şimdi 2 hafta sonra tekrar gidicem kan tahlili yapılacakmış bir kere daha bana tarih veriyorlar gidiyorum arama yok hatta kan için 1 gün sonra gittim ne aradılar nede farkettiler öyle şuan 26 haftaligimiz kizimla♥️👼
        her ilde uygulama farklı sanırım kimi ayda nir kimi üç ayda bir çağırmış okuduğum yorumlara bakarsak. sağlık sistemi tekse neden bu kadar farklı uygulama var acaba 🤔