Esrauysal aframoms13 kuzum ben hep sola yatıyorum ya iyice agrirsa bu taraf dönmek zorunda kalıyorum ozaman sağa
aframoms13 Esrauysal bende normalde sola yatıyodum ama rahatsız ediyo karnım batıyo sancıyo sanki rahat edemiyorum ama sağa dönünce öyle değil
Pearlyy 24+4 üm bende kasıklarımda hissediyorum bebişi bazen endişeleniyorum, erken doğum duyuyorum etrafımdan birde etkileniyorum, detaylı ultrasonda herşey yolunda dendi ama 3-4 gündür aşağıda hissediyorum acaba psikolojik mi kızlar ya🥺
Esrauysal Pearlyy saçmalama kuzum bende hissediyorum artık yer değiştirdiği gidip geldiği falanda biliniyor yani ben biliyorum arada vuruyor, kim diyor onu ay piskolojik tabi bebeğim, senin gibi kafaya söyle yatilmiycak böyle yatilmiycak diyorlardı sabaha kadar solda kalmaya çalışıyor uyuyamıyordum kafayı yedircektim kendime
Esrauysal Crn97 sertleşme tam olarak ne kuzum hiç yaşamadım onu bazen kendime sığmıyorum bende karnım patlayacak gibi oluyor
Crn97 Esrauysal karnım bianda sertleşiyo canım semsert oluyo patlıcakmış gibi ayağa kalktığımda ağır bı top taşıyomuşum gibi oluyo
1Gunes Esrauysal yok kız büyüdükçe hareketleniyorlar asıl . Benim ki zaten 22+4 den sonra hareketlendi.
Esrauysal 1Gunes tabiki kuzum benımkıde öyle de yeri daralacak ya artık ne bilek kim ne derse ona inanıyoruz bizde ilk defa yaşadığımız dan 😂😂
Esrauysal Pearlyy bazen assagi assagi vuruyor tam orda hissediyor ya insan ondan korkmuş ola bilirsin korkma bebeğim,amiiin cümlemizinkini ya ❤️
minnoskiz- @Esrauysal 24+3 ara ara ne kelime hergün karnımın içi sızlıyor özellikle yürürken ve de akıntım oluyor insan korkuyor evde iş yaparken iç camasirmi kontrol etmekten valla bıktım aksi bı durum mu var acaba diye.
Esrauysal minnoskiz- ay o pimpiriklilik bende de var bu sıra bi lekelenme olur bi kan görürüm bişey olur diye ödüm kopuyor nedense
tubi94 24+2 yim bende ayakta çok durunca veya ev işi yaptığım günler bel ağrısı mahvediyor beni 3 gündür de sabaha doğru bacak ağrısından yatamıyorum yarın doktora sorucam uyku uyuyamıyorum şimdiden
Esrauysal tubi94 yaaa bel ağrım yok kuzum da uzun süre solda yatınca illaki ağrı oluyor bende de döne döne sabah ediyorum
Beyzacan tubi94 bende 24+2 yim aynı senin gibiyim. Gece bel ağrısı , gün içinde iş yaparsam yada mutfakta bir iki saat ayakta kalırsam aşırı bel ağrım oluyo. Sabah kalktığımdada sağ bacağımın dibi öyle bi ağrıyo ki yatakta işkence görmüş gibi kalkıyorum 🥺
Esrauysal Crn97 ara sıra bende de oluyor kuzum sabah olmuyor ama bende yemek yedikten sonra oluyor bence öyle ya bana öyle gibi geliyor
tubi94 Esrauysal evet sol tarafa yatmaya çalışıyorum bende canım öyle öneriyor doktorlar ama şimdiden böyleysek Allah yardımcımız olsun 🤣😘
Crn97 Esrauysal yemek yedikten sonra daha da artıyo zaten canım o sertlik bide sizin bebişler de bı tarafınıza toplanıyo mu karnınızın
Esrauysal tubi94 ay evet hep aynı yerde durduğumuz için oluyor o ağrı ya çokta kasmamak lazım ya tabiki solda kalmak gerekiyorsa kalalimda hepte durulmuyor anasını satıyım 😂😂
Esrauysal Crn97 Hee fark ediyorum iki gündür sede bi tarafta top gibi duruyor bakıyorum o taraf daha sis bende anlamadım 😂😂
Feri Crn97 benim toplanıyor dışardan bile belli oluyor benim erken doğum riskim var korkuyordum ama normalmiş okşayınca kaçıyor düzeliyor 😂