Beyzacan tubi94 bende 24+2 yim aynı senin gibiyim. Gece bel ağrısı , gün içinde iş yaparsam yada mutfakta bir iki saat ayakta kalırsam aşırı bel ağrım oluyo. Sabah kalktığımdada sağ bacağımın dibi öyle bi ağrıyo ki yatakta işkence görmüş gibi kalkıyorum 🥺
tubi94 Beyzacan aynı ben canım bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden olabilir diyorlar ama tam bilmiyorum sormak lazım doktora bel ağrısına bir çözüm bulamıyorum resmen 🥲
Feri Crn97 benim toplanıyor dışardan bile belli oluyor benim erken doğum riskim var korkuyordum ama normalmiş okşayınca kaçıyor düzeliyor 😂
Crn97 Feri evet benimde öyle okşayınca düzeliyo 😃 of çok korkuyorum bu sertleşmeler toplanmalar sürekli kendimi dinlemekten 😒
Esrauysal Crn97 ilk gebelik mi kuzum cokmu üzerine düşüyoruz acaba bilmiyorum ki benim çok hoşuma gidiyor haraketlerin izlemek etmek ya aynen geçici bişey zaten 😂
aframoms13 Esrauysal bende normalde sola yatıyodum ama rahatsız ediyo karnım batıyo sancıyo sanki rahat edemiyorum ama sağa dönünce öyle değil
Esrauysal aframoms13 hep sağa mı yatıyorsun artık doktora söyleseydin, bana doktor falan söylemedi ama burda herkes öyle diyor sola yatmayinca çok vicdan yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya suç işler gibi
Crn97 Esrauysal evet canım ilk gebelik bide ikiz çift yumurta belki de o yüzden fazla fazla hissediyorum herşeyi
aframoms13 Esrauysal solda yatamadığım zaman mecbur sağa yatıyorum canım solda bebek toplandığı zaman üstüne yatıyormuşum gibi oluyor bence o daha zarar
Beyzacan tubi94 değil bence canım ben magnezyumda kullanıyorum 2-3 haftadır hiç azalmadı yada geçmedi
Esrauysal Crn97 ay çok güzel kuzum sen nasıl oluyor her iki taraftadami hissediyorsun ikiside bi tarafta mi oluyor nasıl oluyor
Crn97 Esrauysal her iki tarafta da hissettiğim oluyo göbek deliğimin altında da tek hissettiğim oluyo kuzum ayakları karışıklıklı tekme attiklarinda bazen belli olmuyo hangisinin attığı 😂😂
Crn97 Esrauysal ağırlaşmak olarak ağırlaşmadım aslında cok şükür beni rahatsız eden tek şey şu karnımın sertleşmesi onun haricinde çok şükür bı problemim yok fiziken
Aysegul-duzgun Esrauysal yürüyüş yapamıyorum baskı uygular gibi sağ tarafım ağrıyor 25haftaligim ben sağ tarafıma yatirmiyorda çok hareketli bu arada cinsiyetiniz ne sağ sol cinsiyet söylüyorlar ya