SerapBagci NigarC Eylül Sure olacaktı eşim Umay istedi Eylül Umay olsun dedik🥰😇 inşallah 50 gün sonra kavuşuyoruz yavrumla💕🤰🏻🧸
cerenimmo Fulyatrn oğlumun adınıda Aden koyacağım anlamı çok güzel Allah’ın izniyle 3 ay sonra miniğim gelecek🐣
Fulyatrn cerenimmo evet anlamı çok güzel cennet bahçesi demek bende düşünüyorum kızım olursa 😊 umarım evlatlarımız sağlıkla doğarlar
SerapBagci Mommyustn çocukluk hayalim hep kızım olursa Eylül koymaktı 33 haftalik hamileyim şuan herkes anlamı yok koyma dedi esimse benim için anlamı çok büyük karımın doğduğu ay kimse karışmasın dedi🥰 Eylül Umay’ımız geliyor hayırlısıyla 💕
Mommyustn SerapBagci yaa aynı yorumu bize de yaptılar ne anlamı var diye benim eşim de karımın doğduğu ay benim için gayet anlamlı dedi 😅🫶🏼
Bettuss_123 Eylül, Asya, Almina, İnci, Miray, Sahra,Ela Lidya, Alya, Larin, Alvina Bende bu isimler arasında kararsızım 😂
Poyrazelzem NigarC Elzem de düşünebilirsin ☺️Vazgeçilmez demek ☺️ şimdiden Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşAllah
momofprincess1221 Ay_dan1 herkez hep karisiyor herseye 😭 gercektwn cok üzücü . bende kizim olursa Melodi koymak istiyorum banada herkez bi laf söyleyip karisiyor ama eger kizim olursa koyacagim vünkü sonucta benim kizim kimseyi dinlemicem ,ilerde pisman olmamak icin . sen napacaksin
Ay_dan1 momofprincess1221 hala çok kararsızım insanlar çok etkiliyor heleki hamilelikte hassasiyetini bile bile beni isim konusunda kirabiliyorlar
Rabiaaaa Beybeybi benimde kızımın adı Nisan şimdi ikinci geliyo ama isim bulamadık 😕 Nisan benim adıma uysun diyo ama uyan bi isim bulamadım sizin var mı bi fikriniz belki ilerde bi kızım daha olursa diye düşünmüşünüzdür 😂
Maraldiyebiri NigarC Eyşan, Mahur, Zara, Alin, Bunlardan cinsiyeti daha belli olmadı ama aklımdaki isimler bunlar🥰🌸
Rabiaaaa nez10 benimde ilk kızımın adı Nisan ikinci geliyo şimdi ama ona henüz bi isim bulamadık 😕 aslında eşim ve ben Nisana uygun olmasa da olur diyorduk ama Nisan illa benim adıma uysun dediği için bulamıyoruz sizin aklınızda var mı belki ilerde bi kızım daha olursa diye düşündüğünüz falan 😂