gecekusuanne 8 mart ta 40. Haftamiz doluyor 2. Sezeryanim aralarinda tam 4.5 yas olcak🥰 ikiside erkek
Lavantakokusu64 Eyll64 Amin amin Rabbim tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz🤲🏻🥰☺️
bendiyebiriii Tugbatatli 17-18. Haftalarda kasıklarınızda ve belinizde ağrı var mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?
Tugbatatli bendiyebiriii kasiklarim agriyordu daha cok canim rahim genişliyor kanama yoksa iciniz rahat olsun
bendiyebiriii cahillesohbetikestim 17-18. Haftalarda kasıklarınızda ve belinizde ağrı var mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?
cahillesohbetikestim bendiyebiriii sadece kasıklarımda oluyordu canım hala daha arada olur. Rahim genişliyor. Bebek kendine yer açıyor. Çok ağrımadığı sürece normal.
Cindindi hirahamza65 Bende 23+3 deyim 12 Mart gözüküyor.3.Sezeryan planlı olduğu İçin 1 i veya 2 si gibi doğum olur heralde
Ylmaz hirahamza65 21+4 bnm de bir oğlum var kızcemi bekliyorum. Sağlıkla gelsin inşallah 😍 24 martta 40.haftam doluyor ama zorunlu sezeryan olacağı için 1 hafta öncesi olur
Aselinannesi19 Benmde yarın 22 haftalık oluyor tahmini doğum 22 mart gibi ama bakalm ne zaman gelrse bi ben cinsiyeti öğrenemedim sanırım 🤣
Xbilinmez Cerennceren bende vajina değil de. Rahiime fazlasıyla baskı hissediyorum. Hareketlerimi çok kısıtliyor bu ağrı. Her an cikacakmis gibi hissediyorum 23 haftalığına daha
Ela344 hirahamza65 şuanlık bir problem olmazsa 03 Mart doğum gözüküyor 🥰 prensesim olucak 💜 Rabbim bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Leilani hirahamza65 Ben 14+1 deyim doğumu 15 Marta verdi. Yorumlara baktım da bazıları 22. Hafta da doğum da mart ortası bende mi bir sorun var acaba 😅
Cerennceren Leilani sizinki yanlış Nisan ortasına denk gelmesi lazım ben 21 haftalığım benimki 29 Marta denk geliyor
Cerennceren Leilani Google yazın adet tarihinizi girdiginiz zaman tahmini doğum tarihiniz çıkar Nisan sonuna doğru olması lazım sizin
Ylmaz Leilani aynen son adet tarihine göre dogumunuz Nisan basına denk gelmesi lazım benm 22 haftalık 24 marta denk geliyor ama sezeryan olcagı için bi hafta öncesi olur
Xbilinmez Cerennceren fazlasıyla kendini yormussun dedi. Ki gercketen yoruldum. Dinlen dedi ilişkiye girme dedi. Bol bol su iç dedi