hirahamza65 1 Mart’ta doğum yapacak olan varmı kızlar aranızda bebeklerinizin cinsiyeti ne biz bir oğlan bebek bekliyoruz bu arada 1.5 yaşında bir kızım var ellerinizden öper sizde durumlar nedir ☺️😇
1Gunes hirahamza65 benim tahmini 3 mart erken sezeryan olursa erken olabilir ama, bizimde bir tekme reis var içimde dönüm duruyor 24+2 yiz 😍🥰 sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah🤲
cahillesohbetikestim hirahamza65 20 haftalığız ama ufaklık 21 haftalık şimdilik mart sonu gözüküyor bakalım ne zaman gelmek isterse. 🥰 14 ay arayla ikinci sezaryenim olacak inşallah kolay geçer her şey. ❤
Lavantakokusu64 hirahamza65 22+5 olduk tahmini 14 Mart ama ne zaman gelmek isteyecek bakalım kızımız olacak Allah in izniyle.☺️ 5.5 yaşında bi oğlum var
duyguogretmen61 hirahamza65 Bir oğlum var Allah nasip ederse bir de kızım olacak. Doğum 7 Mart olarak görünüyor. İnşallah daha erken gelir kısçem.🥰🥰
Gunay97 20 marta tarih verdiler banada.zamanında olmuyor çocuk hep birkaç gün öne veya arkaya doğru geliyor.yarın 22 haftam dolacak nasıl hissediyorsunuz?
Gunay97 hirahamza65 benimde aynısı ya.bacaklarım çok fazla ağrıyor.bir kaç gündür göğüslerime süt geldiğini hissediyorum.hatta iç çamaşırımı çıkarıp uzandığımda bir tarafıma doğru süt akıyor.sizdede böylemi?şimdiden geldimi?benim üçüncü gebeliğim ve ilk gebeliğimden kalma bacak ağrım var hiç geçmiyor
Sevimefealp Benm 40 haftam 19 martta doluyor ama mecburi sezaryen olduğu için 39 gibi alır diye tahmin ediyorum 22+1 olduk bugün
Aysun56 hirahamza65 ben de 24+5iz 5mart olarak doğumu bekliyoruz herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
hirahamza65 Gunay97 Evet bende de ilk gebelikten kalma zaten sürekli ağrıyor bende süt gelmesi falan hiç olmadı
bendiyebiriii cahillesohbetikestim 17-18. Haftalarda kasıklarınızda ve belinizde ağrı var mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?
Lavantakokusu64 Eyll64 Amin amin Rabbim tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz🤲🏻🥰☺️
Cerennceren Vajinası ağrıyan varmı kızlar benim 3 gündür var daha önce de bir ara başladı doktorum mantar için fitil yazınca geçmişti yine başladı ağrıyor vajinamın içi 21 haftalık gebeyim ilk gebeliğim
Xbilinmez Cerennceren bende vajina değil de. Rahiime fazlasıyla baskı hissediyorum. Hareketlerimi çok kısıtliyor bu ağrı. Her an cikacakmis gibi hissediyorum 23 haftalığına daha
Tugbatatli 22 haftaligiz 2. Sezaryanim olucak 😍😍 kizigam geliyor 😍😍 hareketler sürekli kasiklarimda hisediyorm ❤️❤️🤰🤰
bendiyebiriii Tugbatatli 17-18. Haftalarda kasıklarınızda ve belinizde ağrı var mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?