Balpetegii bende de burda gosterdi cikinti var erkek olabilir diye sizinde bu sekilde miydi Prensesmelek Papatyarslan
Hdy1344 mavimsiiii 17 haftalığım bende doktor tahminini söyledi ama emin olamadı 1 ay sonra tekrar gel dedi . Hareketli olduğu için pek görülmedi
mavimsiiii Hdy1344 aynen benimde öyleydi hareketli diye göremedi 17 haftada bacak arası acıktı öyle gördü kız dedi
Gamzekozgur mavimsiiii peki yüzde kaç erkek dendi ,banada %80 erkek dendi amaa ben kız hissediyorum 🤔
mavimsiiii Gamzekozgur bana yüzde 99 erkek dendi ama 17 haftada bacak arasını gördü kız dedi görmeseydi yine erkek derdi 🤣
zilhan Balpetegii 18 haftamda bana erkek denildi pipi gösterdi doktorum 🫠 1 ay oğlum diye sevdim , ki ben kız delisi bir insanım 😂😂 22. Haftamda Detaylı ultrasona girdim ve kız olduğu çıktı 33+3 hafta gebeyim halen kız
Papatyarslan zilhan bizde ilk zamanlar oğluşum diye sevdik aklımızda olan ismiyle hitap ettik😅 inşallah doğduğunda bize bilenmez ☺️😅😅
Eda06 zilhan aşgo pipi gösterdiği yani erkek denildiği zamanın ulttasonu var mı banada 12 de kız denildi 16 da erkek. Bi tane oğlum var gönlüm nedense hep kızdan yana 🙃 tabi önceliği sağlık ve hayırlı evlat.
Gamzekozgur mavimsiiii kaçıncı haftada söyledi banada %80 dedi hatta pipisi gibi birşey gösterdi ama bilemiyorum içim bı tuaf acaba çok mu kıza ümitlendim şuan sanki kız olacak gibi geliyor 🫣🤦🏻♀️
RehoGelin Balpetegii cqnım erkekten kıza dönüş pek olmuyor benüm 2 bebeğimde kızdan erkeğe döndü ama.
Hdy1344 Benim bacak arasını göremedi hareketli olduğu için ama tahmini söyledi %50 erkek dedi. Acaba neye dayanaraktan erkek dedi merak ediyorummm
Eda06 Hdy1344 yüzde elli diyerek doktor size erkek olacak dememiş ki 🤣🤣🤣 zaten yüzde elli kızdır yada yüzde elli erkektir. Yani size cinsiyeti söylememiş birazcık mantıklı düşünün lütfen 😂😂
Gamzekozgur Papatyarslan peki yüzde kaç erkek kendi size ? Banada erkek kendi ama kalbim bı umut kız istiyor 😞
Papatyarslan Gamzekozgur direk erkek dedi yüzdesini söylemedi hatta aşırı emindi kendinden ki 9.haftada bunu söyledi bana ama 12 den 14 e kadar iddiasını sürdürdü off bu doktorlar neden bööyle 🤦🏼♀️
Gamzekozgur Papatyarslan peki gebeliginiz nasıl geçiyor belirtiler neler ben çok tatlı seviyorum bebek sol tarafta mesela , iştahım çok açılmış yemek yerken bile açıkiyorun mide bulantım yok ama sabah bulantıları oluyormuş kızlarda bende yok ama 🤦🏻♀️